上一頁下一頁
發新話題

好想係到識到朋友..

收藏  |  訂閱
338  4.1k

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2009-1-21 11:52 PM 發表 查看引用來源
very bad luck
出年都唔知捱唔捱得住 ~:smile_13:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-21 11:55 PM 發表 查看引用來源

唉............:smile_39:

我今日去咗東薈城食自助餐....不過我覺得一般
咁山長水遠..........

你住果頭架:smile_41:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-1-21 11:56 PM 發表 查看引用來源

你巧呀 唔怕啦...耐d就會越嚟越大架喇:smile_38:
承你貴言 !!!

不過我都唔係晚晚都會上嚟...不過見有時悶悶地..有人同自己吹吓水都唔錯

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-1-21 11:57 PM 發表 查看引用來源

咁山長水遠..........

你住果頭架:smile_41:
唔係...特登入去試架..見D同事話好得...點知...有點失望:smile_42:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-21 11:58 PM 發表 查看引用來源

承你貴言 !!!

不過我都唔係晚晚都會上嚟...不過見有時悶悶地..有人同自己吹吓水都唔錯
我就差唔多日日都上嚟:smile_44:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-1-22 12:00 AM 發表 查看引用來源

我就差唔多日日都上嚟:smile_44:
有時我睇完電視就會睏架啦 ...如果第日唔使返工就會上囉..就好似今日咁 ^^

回覆 149# 的帖子

airport...skycity marriott better than noveltel citygate

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2009-1-22 12:03 AM 發表 查看引用來源
airport...skycity marriott better than noveltel citygate
嗰間幾多$$呀 ? 肯定貴啦 ~~:smile_13:

你好 我都冇咩朋友:smile_13: 上網傾朋友就有,我叫k男>36 year:smile_44:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-22 12:00 AM 發表 查看引用來源

唔係...特登入去試架..見D同事話好得...點知...有點失望:smile_42:
其實自助餐一般都係好普通,我數唔出邊間特別好:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆