上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.3k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-7 12:46 AM 發表 查看引用來源

好耐無睇過d手指, 今日見到8g只係138...平到嚇死左:smile_30:
Hi All~
我買了一個8G的只需$80咋~不過係因為識人買0既~:smile_40:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-7 12:59 AM 發表 查看引用來源

我要搵工呀, 頭先睇勞工網:smile_30:
已 經 係 架 啦?? 上 次 睇 你 講 ....仲 唔 知 係 唔 係.........:smile_13:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-7 01:05 AM 發表 查看引用來源

Hi All~
我買了一個8G的只需$80咋~不過係因為識人買0既~:smile_40:
妒 忌 下 先

記 得 你 個 簽 名 ......... 會 :')..........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-7 01:11 AM 發表 查看引用來源

妒 忌 下 先

記 得 個 簽 名 ......... 會 :')..........
樓主何以說:記 得 個 簽 名 ......... 會 :') 0既~:smile_14:

Dear All,
Good night dream of lover~:smile_40:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-7 01:16 AM 發表 查看引用來源

樓主何以說:記 得 我 個 簽 名 ......... 會 :') 0既~:smile_14:
唔 記 得 係 邊 度 睇 到 過.............

次 次 都 會......... .......

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-7 01:21 AM 發表 查看引用來源
Dear All,
Good night dream of lover~:smile_40:
9 9.........  

(無言...)

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-7 01:01 AM 發表 查看引用來源

hi~~~~~~ 快 D 沖 個 靓 涼 先 啦........你 長 髮 定 短 架??
我長頭髮...我放左工唔會洗頭啦..因為我唔吹頭架 明天早d起身先洗囉

good night........66.......寧靜心海....devil_sweety...:smile_15:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-7 02:20 AM 發表 查看引用來源
good night........66.......寧靜心海....devil_sweety...:smile_15:
晚安..........:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆