上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(13)-不停插插插!!插後門都令我不停高潮了

收藏  |  訂閱
631  32.2k

引用:
原帖由 hung7kun 於 2008-12-12 10:32 PM 發表 查看引用來源

第一次插佢戰戰驚驚,又驚佢反面,到佢肯就覺得好刺激

插咗入去好有壓迫感另舍唔同,所以覺得好過癮
我男友都有講過~

引用:
原帖由 hung7kun 於 2008-12-12 10:41 PM 發表 查看引用來源

好可能佢聽埋啲損友講,話插得後欄多會失禁,所以就唔畀,

唉..到依家都未有得插,少咗一樣享受:')
唔會架喎~我插左咁多次都無事~

引用:
原帖由 小美人2006 於 2008-12-12 11:06 PM 發表 查看引用來源
會唔會 "LAI" 屎架? :smile_19:
如果多得滯會 失禁 架喎, 乜你唔驚既咩?:smile_35:
唔會賴屎,因為肛交前通常沅左腸排晒便架啦~
另外我地幾次至玩一次插後門,
果d人失禁係因為長期不停插至會(如男同志).

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2008-12-12 11:12 PM 發表 查看引用來源

佢女友個fd?!:smile_43:
kidding

講真~
會唔會架??
唔會架真係....除非成日不停插至會,耐唔耐過下癮唔會的:smile_38:

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 12-12-2008 22:19 發表

男性角度
有幾刺激??有幾過癮??
刺激過癮過後,小心後欄有時引至失禁

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-13 02:54 AM 發表 查看引用來源

刺激過癮過後,小心後欄有時引至失禁
真係無喎........:smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 13-12-2008 11:48 發表 查看引用來源

真係無喎........:smile_38:
做得多就會ga~~:smile_44:
d肌肉會鬆弛:smile_27:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-13 12:59 AM 發表 查看引用來源

唔會架喎~我插左咁多次都無事~
最慘我講佢唔信,我問佢插後欄舒唔舒服,佢又話好舒服,但係始終唔畀再插,

無奈:')

就係最爽的時候,佢想拔返細佬再換姿勢,點知....oh no!!!!
撞晒d水尾m出黎!!唉!!衝紅燈不但視覺上,感覺上核突:smile_27: :smile_27: :smile_27: 比着我想死!好核突

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-13 02:06 PM 發表 查看引用來源

做得多就會ga~~:smile_44:
d肌肉會鬆弛:smile_27:
除非經常性係咁插啦,不過以我地一個月至玩一兩次後門0既頻率黎講,
玩到失禁0既機會好微.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆