上一頁下一頁
發新話題

見到老婆偷偷手淫(內附圖片)正呀

收藏  |  訂閱
200  45.4k

唔好成日沉醉於自己既幻想啦獃子:smile_34:  
今次仲離譜, 晌d大陸網download張想就當自己親身經歷:smile_22:
你自己傻唔好當我地都係傻啦
你間咩房咁巴閉有3度門呀, 你自己企門度影想, 裡面仲有2度門, 真係當人係傻架咩

鬧完人厄1分先

你老婆0既髮型............都變得好快喎!哈哈

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 eds8888 於 2008-12-3 12:38 AM 發表 查看引用來源
唔好成日沉醉於自己既幻想啦獃子:smile_34:  
今次仲離譜, 晌d大陸網download張想就當自己親身經歷:smile_22:
你自己傻唔好當我地都係傻啦
你間咩房咁巴閉有3度門呀, 你自己企門度影想, 裡面仲有2度門, 真係當 ...
pic only for ref. ok

thx

thx

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-3 01:22 AM 發表 查看引用來源

pic only for ref. ok
你topic話你老婆喎, 相又fake...
唔好再狡辯

thank you..but the pics are not your wife,right?

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-12-3 02:19 AM 發表 查看引用來源

你topic話你老婆喎, 相又fake...
唔好再狡辯
唔係細佬我搵交嗌, 我都係以事論事啫:smile_35:
e位老細作都要作得合理d丫, 豬豬姐姐話岩唔岩先

講開又講, 豬豬姐姐幾時會再出post呀, 我今年轉睇引版多少都因為睇你d post

引用:
原帖由 亞邊個個老友 於 2008-12-3 12:55 AM 發表 查看引用來源
你老婆0既髮型............都變得好快喎!哈哈
好好好好好好好好快快:smile_19:

引用:
原帖由 yumiyenbaby 於 2008-12-3 04:02 AM 發表 查看引用來源

好好好好好好好好快快:smile_19:
YENb仲唔訓既:smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆