上一頁下一頁
發新話題

*零九年首個勁舞party~1月27日大年初二 cp disco GaGiz介字團

收藏  |  訂閱
833  12.8k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-3 01:03 PM 發表 查看引用來源

雀,不如好似琴晚咁講...就20號黎個3XX PARTY....因為我聖誕會遠行...同你一樣都唔得閒...所以不如就20號星期6......度度佢啦...
]

我諗機會真係好微架喇....
今年真係太忙喇~~~如果今年唔落力做~~我驚守唔到d生意~
同埋而家都已經好小時間可以陪屋企人~~
我都希望可以擺多d時間比佢地~~
party呢樣野我應該暫時要放低先~~

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-12-3 12:59 PM 發表 查看引用來源

我唔頂...我地成班咪悶死囉= =
咁靠晒你喇.....我真係做唔黎呀~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-3 01:41 PM 發表 查看引用來源
]

我諗機會真係好微架喇....
今年真係太忙喇~~~如果今年唔落力做~~我驚守唔到d生意~
同埋而家都已經好小時間可以陪屋企人~~
我都希望可以擺多d時間比佢地~~
party呢樣野我應該暫時要放低先~~
絕對0岩!!!你真係生性嫁喇:smile_40: ...比心機呀!!!!!!!!!:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-3 10:10 AM 發表 查看引用來源

不過心景老lo~~
我仲老~~~~:smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-3 01:42 PM 發表 查看引用來源

咁靠晒你喇.....我真係做唔黎呀~~~
或者你複製幾個『翻版雀』出黎就ok架啦

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-3 01:52 PM 發表 查看引用來源

絕對0岩!!!你真係生性嫁喇:smile_40: ...比心機呀!!!!!!!!!:smile_38:
結左婚就應該要係咁O既~~
我都真係錯失左好多同我屋企人相處O既時間~
而家要補返多D先得喇~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-3 01:52 PM 發表 查看引用來源

我仲老~~~~:smile_39:
我同你都差唔多啦~~~:smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-12-3 02:05 PM 發表 查看引用來源

我同你都差唔多啦~~~:smile_39:
me x2

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-12-3 01:56 PM 發表 查看引用來源

或者你複製幾個『翻版雀』出黎就ok架啦
我成日都同我亞媽講...做乜唔生多幾個仔~~
好似我咁~~~我估我煩少好多~~~

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-12-3 02:05 PM 發表 查看引用來源

me x2
點都老唔過我地掛~~
不過我都重係覺得我自己重係好差~~
唔識分輕重~~~
搞到我老婆成日都唔開心~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆