上一頁下一頁
發新話題

唔著的誘惑 )) Part3 新增前晚發生的混亂事情 P.14#207~208

收藏  |  訂閱
215  22.2k

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2008-11-24 19:17 發表 查看引用來源

哎呀~~到時先算喇..........
自己做定D心理準備啦 :smile_38:

不過咁, 問下自己, WHY 想同現在這個一齊?
再問下自己, WHY 唔接受PHILIP

引用:
原帖由 ughked 於 2008-11-25 10:47 AM 發表 查看引用來源

唔著內衣褲,仲喺適當時候有意無意走下光,show一show美麗嘅身材,真係好似樓主咁講,靚到引死人架。P先生就夠哂幸運,有緣享盡樓主嘅溫柔。樓主呢個帖子寫得好好,文筆細膩直接,加上從照片看出樓主係個超級美女 ...
多謝^^
因為我好中意清晰表達事情

引用:
原帖由 littleprince 於 2008-11-25 11:51 AM 發表 查看引用來源
我新黎架 一犁就睇到你呢篇~真系吾系讲小。。精彩过果D所谓“色情文学”多多声~果D套路成日一成不变 又假

不过我都几同情个男主角 距一定好想同你一齐~甘 ...
多謝你既讚賞~~^^

我都驚自己心軟

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-11-25 12:17 PM 發表 查看引用來源

自己做定D心理準備啦 :smile_38:

不過咁, 問下自己, WHY 想同現在這個一齊?
再問下自己, WHY 唔接受PHILIP
我心中問左 ga la..而且答左自己~
我覺得你呢個係一個好好既問題~
令我反思左好多野...
THANKS

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2008-11-25 12:51 發表 查看引用來源

我心中問左 ga la..而且答左自己~
我覺得你呢個係一個好好既問題~
令我反思左好多野...
THANKS
唔駛客氣, 你唔好嫌我老人家煩就得啦

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2008-11-24 09:49 PM 發表 查看引用來源

咩意思..........??
你同我同一間公司做野????:smile_41:
如果係.......妳會点????????

引用:
原帖由 gsdhugo 於 2008-11-25 01:07 PM 發表 查看引用來源

如果係.......妳會点????????
我會好鬼驚

引用:
原帖由 mini-yoyo 於 2008-11-25 03:35 PM 發表 查看引用來源

我會好鬼驚
hihi~

哦...thanks for yr sharing

支持下妳..........:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆