上一頁下一頁
發新話題

11月22日星期六...CP住御信4星酒店...花都唱K遊花街...(人仔420) 包客房唱K飲酒

收藏  |  訂閱
267  6.7k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-20 20:11 發表
花兄,隨時歡迎啦!:smile_30:
你因住花花飲爆你呀:smile_30:佢湯完可以再飲架:smile_34:勁

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-11-20 08:14 PM 發表

我知呀~你見我仲未收工就知我去唔倒啦:smile_39:
老實講,見唔到喎,我又唔係你既秘書 (專坐大脾)

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-20 20:16 發表
老實講,見唔到喎,我又唔係你既秘書 (專坐大脾)
咁我做你秘書好唔好

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-11-20 08:19 PM 發表

咁我做你秘書好唔好
比你坐..................................:')

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-20 20:20 發表
比你坐..................................:')
坐蓮咩 :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-11-20 08:21 PM 發表

坐蓮咩 :smile_03: :smile_03:
小心我枝棍

btw,呢個算唔算灌水?
http://www30.188channel.com/viewthread.php?tid=8553485&extra=page%3D1&page=4

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-11-20 20:22 發表
小心我枝棍

btw,呢個算唔算灌水?
http://www30.188channel.com/viewthread.php?tid=8553485&extra=page%3D1&page=4

算~btw~下次用報告功能啦:smile_35:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-11-20 08:15 PM 發表 查看引用來源

你因住花花飲爆你呀:smile_30:佢湯完可以再飲架:smile_34:勁
咁利害,去個d任飲團咪底飲d!:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-11-20 20:15 發表 查看引用來源

版主師兄好耐無見喎

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-11-20 19:42 發表 查看引用來源

第我黎推啦,其实我都几得闲架!:smile_38:
你又做咗 CD-R

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆