上一頁下一頁
發新話題

徹底失敗的一役:長篇連載終於大結局在#227

收藏  |  訂閱
281  29.0k

so what happen next?

我都試過, 不過我就放左條女走

引用:
原帖由 alan197706 於 2008-11-10 19:29 發表 查看引用來源
:smile_22: :smile_22: 快D快D快D快D寫下去:smile_22: :smile_47: :smile_47:
現在本想睡覺,見你有回應就寫幾句:smile_42:

引用:
原帖由 19844 於 2008-11-10 21:51 發表 查看引用來源
我都試過, 不過我就放左條女走
我唔係唔放條女走,而係條女唔肯走:smile_39:

接昨天凌晨2:05所出#149的上文:

我企硬對湖北妹講付出200人仔是我底線,要唔要隨便你,並勸佢早些收200走人,趁現在凌晨一點幾未算太夜,出街,可早一些出外找尋新客人,賺多一轉錢仲好,但湖北妹不為所動仍舊堅持要收足300全數,一兩分鐘後佢見我當佢隱形,她又突然變招,突然哄埋我耳邊說一於同歸於盡 她居然表示要玩大佢報公安,簡直發窮惡,她又吋咀地說佢賣淫自首的罪行沒有比香港人上去嫖娼更大穫:smile_14: 佢不久又將手提畫面伸到我眼前,畫面上已按上110(即大陸公安報案電話號碼,等於香港999),佢不斷口頭警告我,如再唔付足300全數,小心她報公安的後果,因我懷疑佢只是大我,所以我繼續沒有理會佢,沒料到她突然將手提畫面伸到我眼前,今次佢真的按下110正在接駁至公安局中:smile_27:我第一時間先接掣中斷電話接駁,跟手捉緊佢部手提免她又玩野,然後假意地對她說大家出來玩不用弄到大家不歡而散,萬事有商量,我連番安撫佢其實只是拖延時間讓自己急急想出解決方法 ......(未完待續,每晚不斷更新中)(暫未完成報告的道歉聲明在#55)

這區歡迎互動,大家如果有留意這報告每一頁,差不多每個上過這裡比我意見嘅人,我都會盡量回應佢除了不明事理小我嘅人:smile_34:

引用:
原帖由 walkundersun 於 2008-11-10 21:28 發表 查看引用來源
so what happen next?
請留意剛才凌晨2:17所出 #155:smile_38:

嘩....真係掃晒慶 :smile_19:

回覆 155# 的帖子

:') :') :') 快D寫下去

Hurry up c hing, don't make us waiting!!!:smile_45:

要打咁多字又要整理到其他人睇得明,我完全明白制作需時:smile_35:
哩條衰女都係欠小啦........
多謝ching分享不快經驗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆