上一頁下一頁
發新話題

魔鬼團長~~淡水現況(1萬kick黎料)

收藏  |  訂閱
251  9.1k

Thx for ur report!!!!!

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-10-23 04:11 PM 發表 查看引用來源
星期二應朋友邀請去淡水食海魚
因朋友之前出海釣左幾十斤靚魚
食完海鮮當然去搵節目啦
去左幾間場...感覺已經正常番
不過質數真系:smile_14:
好彩記得有個部長之前發過短訊俾我
打俾佢收下風...原來轉左新場
...
(1萬kick黎料):smile_41:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-10-24 03:20 AM 發表 查看引用來源

冇野既...有冇睇越野賽車呀
死果d通常係d傻西
幾時死到個車手呀
不過呢個世界又好多傻西:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
我相信,姣婆通常話人發姣,話人者便是

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-10-24 01:14 AM 發表 查看引用來源

講得好...一路以黎都係班傻狗出黎亂吠
龜先人就絕少出聲
班傻狗死左都唔知俾人利用
呢個世界傻人真多
唔怪得寶藥黨...乜乜黨都可以生存啦
同魔鬼作對...自己諗啦
睇下你主人保唔保你
但有樣野好奇怪
冇人會同狗鬧交
只有狗先會
你話佢地係狗
但你又同佢地嘈
咁你咪又係....................???:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 hbj80957 於 2008-10-24 11:22 AM 發表 查看引用來源
但有樣野好奇怪
冇人會同狗鬧交
只有狗先會
你話佢地係狗
但你又同佢地嘈
咁你咪又係....................???:smile_30: :smile_30:
嘩甘直接

thx分享.........

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-10-24 02:15 AM 發表 查看引用來源

上埋投訴版啦
睇下超版點處理啦
唔通俾班濃西9up呃9人咩
有人覆左你啦! 自己去睇下啦!

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8372612&extra=page%3D1

勁呀!又一過氣巨星大談失勢經過!

有排都沒一萬KICK...5千KICK來料得嗎?

再remind下未睇d人先!:smile_38: :smile_38:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8372612&extra=page%3D1

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆