上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.5k

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:42 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 原來係咁架???"
但唔係30打後戈D都愛卜卜脆女仔GE咩???"
正所謂"20碎GE男仔愛18碎GE女仔...去到5,60碎都係愛18碎GE女仔咩???:smile_30: :smile_30:
好似漏左最重要既美腿個part 喎

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:54 PM 發表
:smile_30: 邊個話卜卜脆就一定冇經驗GE先~?
有經驗戈D多數都唔窄個WO~"...
你搵個卜卜脆慢慢調教唔好咩:smile_30:
哈哈~~調教過啦~~要好多時間架~~~:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
要甘窄黎做咩~~後花園就窄喇:smile_14::smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:57 PM 發表 查看引用來源
但係你係男人對住個又老又肥GE女人你又出唔出到先???:smile_30: :smile_30:
女上男下戈陣擇到9都斷呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
well.....睇下佢目的係咩囉
其實熄晒燈..咩窿都係咁插既je
hahahahahah!

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:57 PM 發表

至確黎講,係唔鐘意搞
覺得整個過程都好污糟
甘你唔通係性冷感既女人 ?? :smile_14::smile_14::smile_14::smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:53 PM 發表

而家d男仔都好現實:smile_39:
:smile_42: 咪係LO:smile_42: 超唔掂

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:56 PM 發表 查看引用來源

女仔又何常唔係好現實~~:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:
咁係個社會問題啦
之前識個男仔唔夠一個月
已叫我去長洲
咁大個人都知咩事啦:smile_39:
既然佢要搵我著數
我就叫佢同我去esprit電完髮先去
當然最終我都有方法耍佢唔會去啦
點知道佢知電個髮要2000蚊
即時話唔得閒:smile_30:

回覆 136# 的帖子

仲有D...平時出去都係好CARE我...又話想追我...乜乜乜咁...
成日同我講埋D咸濕野..."
到我有唔開心想搵佢計戈陣...
佢都係講咸濕野...

想找人傾下計找我呀!因我都很想找人傾,現在只想做朋友長來唔知
有其他人想找人傾下計都可以pm我不過我不太說咸濕野傾下其他的
我會開心d我有很多話想說但又不想說給自己的朋友聽又找不到人傾下

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-10-19 04:57 PM 發表
你又上黎吊人癮kaka~~
係又點吖":smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 05:00 PM 發表 查看引用來源

甘你唔通係性冷感既女人 ?? :smile_14::smile_14::smile_14::smile_14::smile_14:
可能係啦:smile_39:

不過說都鴨我都試過在街上比人問過幾次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆