上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part344)

收藏  |  訂閱
745  4.4k

引用:
原帖由 有客到 於 2008-10-17 12:14 AM 發表 查看引用來源

做咩咁諗姐.......
未來係點係預計唔到架啵......
最緊要係盡o左力同無悔........
人生背後既虛無:smile_13:

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-10-17 12:13 AM 發表 查看引用來源

now先開始:smile_14:
唔係呀, 溫完先上黎啦.,.而家眼訓, 禾要去訓喇:smile_13:

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-10-17 12:14 AM 發表 查看引用來源
溝佢又點:smile_44: 我只係話過唔同你地爭may may:smile_44: 笫二個照溝:smile_38:
我支持你la~~~溝唔到..唔好喊苦喊忽

引用:
原帖由 清純 於 2008-10-17 12:16 AM 發表 查看引用來源

你可以久不久說些鼓勵,安慰說話,send sms都得,等佢知你關心佢就已經足夠:smile_38:
間中有做...........:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2008-10-16 08:15 AM 發表 查看引用來源

星期六約左小櫻果邊啦:smile_40:
重未約:smile_44: 等天日先:smile_38: 咁你有無時間去

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2008-10-17 12:17 AM 發表 查看引用來源

唔係呀, 溫完先上黎啦.,.而家眼訓, 禾要去訓喇:smile_13:
今晚可以一斉訓:smile_47:

引用:
原帖由 nonbeing 於 2008-10-17 12:16 AM 發表 查看引用來源

人生背後既虛無:smile_13:
呢樣不嬲都係架啦......
最緊要知道想要d乜, 盡o左力就得啦....

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-10-17 12:15 AM 發表 查看引用來源

係live bet 呀
no ball .....等埋令may黎就去訓lu
:smile_30: 差好遠wor...haha

你聽日駛5駛番工呀?

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-10-16 08:18 AM 發表 查看引用來源

我支持你la~~~溝唔到..唔好喊苦喊忽
你戍日都話支持我:smile_44: 都無幫我:smile_44:

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-10-17 12:19 AM 發表 查看引用來源

今晚可以一斉訓:smile_47:
:smile_30:  係呀, 咁快d 上床啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆