上一頁下一頁
發新話題

10月12日凌晨乘坐皇巴士所見

收藏  |  訂閱
175  9.7k

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-10-14 03:13 PM 發表 查看引用來源

成三寸厚既:smile_35:
3吋,????我睇怕你未著過,4吋果對都叫矮啦:smile_30:

呢班友無得救啦:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-10-14 03:30 PM 發表 查看引用來源
有人放飛機
爆牙妹話齋......邊個甘缺德

引用:
原帖由 wetchina 於 2008-10-14 04:16 PM 發表

爆牙妹話齋......邊個甘缺德
頭先同老虎傾過,cancel左啦:smile_19: :smile_19:

SUPPORT 花兄

BUT

依家果 D 可能係大陸單程証『 港 人 』

買左個200GB既2.5"硬盤連hubs,折合人仔415左右,

200G的硬盤,大約1年前就停產,,

引用:
原帖由 calvinngg 於 2008-10-14 04:26 PM 發表
買左個200GB既2.5"硬盤連hubs,折合人仔415左右,

200G的硬盤,大約1年前就停產,,
停產唔等於停售喎,E家CANON 5D都停左產,但都賣緊, NIKON D300都係, 又唔係拍FULL HDI FRAME既MOVIE, 唔需要1TB甘大, COST / EFFECTIVENESS 先最重要

個個返去都當自己係, edison, 吳彥祖甘款, 個個都份大大聲, 引人注意, 甘就以為好威, 膚淺................唉

:smile_04:推下自己做主角既post :smile_04:

引用:
原帖由 歡仔^_^ 於 2008-10-14 05:23 PM 發表
:smile_04:推下自己做主角既post :smile_04:
你話緊我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆