上一頁下一頁
發新話題

新人~~~~3P 經歴分享

收藏  |  訂閱
244  19.3k

引用:
原帖由 ironman2008 於 2008-10-13 01:19 AM 發表 查看引用來源

通常有 M 痛 d 女仔, 醫生會處方避孕藥.
:smile_24: 我第一次痛到要睇醫生,,暫時睇住中醫....調理好先,,

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-13 01:18 AM 發表 查看引用來源
:smile_19: :smile_19: 搞乜春...呢今日痾都痾死我...
咁慘...........睇下西醫好喎....

m痛會肚痾架咩???

引用:
原帖由 terrychris01 於 2008-10-13 01:21 AM 發表 查看引用來源

m痛會九痾架咩???
會。 有關係的。

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-13 01:18 AM 發表 查看引用來源
:smile_19: :smile_19: 搞乜春...呢今日痾都痾死我...
哈哈............咁咪好臭 lor:smile_04:
好心妳就小心身體啦...........衰妹:smile_27:

引用:
原帖由 terrychris01 於 2008-10-13 01:21 AM 發表 查看引用來源

m痛會九痾架咩???
真係想講粗口..我都吾Q知..
仲要痛左成個星期,,黎m前就開始痛...
成個星期都沒食過米飯,..:') 一係粥..一係麥片..
今日only 食左麥片..痾到七彩...腳都軟.. :smile_19:

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-13 01:20 AM 發表 查看引用來源
:smile_24: 我第一次痛到要睇醫生,,暫時睇住中醫....調理好先,,
你以前會唔會痛????

引用:
原帖由 ironman2008 於 2008-10-13 01:22 AM 發表 查看引用來源

哈哈............咁咪好臭 lor:smile_04:
好心妳就小心身體啦...........衰妹:smile_27:
:smile_19: :smile_19: 好似小朋友肚痾咁..
我有啊... 好小心身體ga la..

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-13 01:22 AM 發表 查看引用來源
今日only 食左麥片..痾到七彩...腳都軟.. :smile_19:
下次打比我.........即刻陪妳睇醫生

引用:
原帖由 terrychris01 於 2008-10-13 01:23 AM 發表 查看引用來源

你以前會唔會痛????
:smile_19: 小小痛lor..但食止痛藥係OK...今次食左几只都沒用...

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-13 01:22 AM 發表 查看引用來源
我唔係想打粗口呀....打錯左字咋...sorry....
咁又真係勁慘....食咩痾咩.......
勁辛苦.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆