上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
746  8.6k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 09:24 AM 發表

今日個對手.....唔係咁強勁.... 雖然係男同事...呵..呵...
佢減肥成功..話幫佢做下運動囉....佢又話鐘意打羽毛球....

因為今日有位女朋友生日.. .賀下佢囉...送上生日kiss俾佢......:sm ...
我都想減肥丫:smile_13: ..........但係減極都甘肥:smile_27:
女朋友生日<------甘就要賀吓佢.......代我kiss多佢一啖......入你數:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-14 09:34 AM 發表 查看引用來源

我都想減肥丫:smile_13: ..........但係減極都甘肥:smile_27:
女朋友生日
-->

女朋友生日<------甘就要賀吓佢.......代我kiss多佢一啖......入你數:smile_38:
--->佢咪好幸福囉...........

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-14 09:34 AM 發表 查看引用來源

女朋友生日
我部mp3壞左丫......:smile_22:
又想換部手提....:smile_35:
一陣會去街睇睇.........

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 09:45 AM 發表

女朋友生日佢咪好幸福囉...........
的油而家好貴丫.......加唔洛油丫:smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 09:46 AM 發表

我部mp3壞左丫......:smile_22:
又想換部手提....:smile_35:
一陣會去街睇睇.........  
買部可以睇mp4既mp3机.......甘就坐車等巴士都唔悶啦:smile_38:
手机換邊隻丫:smile_14:

emily:smile_15:  好耐無見啦~呢排有無去打羽毛球丫:smile_30:

引用:
原帖由 娃娃 於 2008-10-14 10:11 AM 發表 查看引用來源
emily:smile_15:  好耐無見啦~呢排有無去打羽毛球丫:smile_30:
娃娃早晨:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-14 10:02 AM 發表 查看引用來源

你早前唔係靜雞雞入左好多貨咩??:smile_44:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 10:16 AM 發表

你早前唔係靜雞雞入左好多貨咩??:smile_44:
肥油就有好多:smile_30: .......因為我重左:smile_13:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-14 10:02 AM 發表 查看引用來源

而家睇緊任賢齊演唱會......:smile_38:
今日好悠閒........relax~~~

浪花一朵朵~~~ 好好feel~~~
http://hk.youtube.com/watch?v=Gr-Ij147IY0

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆