上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友46

收藏  |  訂閱
737  5.9k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-8 04:06 PM 發表 查看引用來源

蓉兒�不真𤉖蓉
當年哭到肝斷腸
從今不敢進情場
看見名仕心逃亡:smile_30:
情場始終難逃脫
豈能一生恩義絕
東山有雨西山晴
終有心儀譜愛訣

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 04:13 PM 發表 查看引用來源

情場始終難逃脫
豈能一生恩義絕
東山有雨西山晴
終有心儀譜愛訣
http://www.st020.cn/play/128609.htm
daddy,你聽一聽先:smile_45: 我的至愛

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-8 04:15 PM 發表 查看引用來源

http://www.st020.cn/play/128609.htm
daddy,你聽一聽先:smile_45: 我的至愛
我係公司唔播得

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 04:13 PM 發表 查看引用來源

情場始終難逃脫
豈能一生恩義絕
東山有雨西山晴
終有心儀譜愛訣
你話你自己呀:smile_30:
我呀,,,,,,,,,,,,,,我想一想先:smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-8 04:16 PM 發表 查看引用來源
我係公司唔播得
你record呀,好多靚歌呀,那首是蓉兒的心聲,,,,,,,,,,,,,,,,,,,庭院深深真是會令人感動.書是old,歌也老.但情是真,愛也是真,但己追不回年青的夢,我也無事,只是愛那些詞我也不傷春悲秋呀,我更正呀:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-8 04:09 PM 發表 查看引用來源

ching ching呀,見到face 見不到又點呀,,,,,,,,,,,,哈哈,我今晚叫文曲找birthday cake比你呀 ,大�晚上11;30分你來不來:smile_14:
有綠................一定見到, 不過多謝先,
我唔係今晚喎.....................

引用:

情場始終難逃脫
豈能一生恩義絕
東山有雨西山晴
終有心儀譜愛訣
我回詩daddy
人生自古誰無死
+八年後一好漢
小草常在青草地
薰風吹來心己甜:smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-8 04:28 PM 發表 查看引用來源

有綠................一定見到, 不過多謝先,
我唔係今晚喎.....................
我今晚整定先,我會pm你呀:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-8 04:31 PM 發表 查看引用來源

我今晚整定先,我會pm你呀:smile_30:
蛋糕唔使整, 焗就得家la......................

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-8 04:17 PM 發表 查看引用來源

你話你自己呀:smile_30:
我呀,,,,,,,,,,,,,,我想一想先:smile_13:
前想後想一再想
孤獨日子不願嚐
雨後自有彩虹現
被上戰袍再登場

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆