上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
752  5.8k

引用:
原帖由 米米愛莫加 於 2008-10-5 11:25 PM 發表 查看引用來源

禾up load photo 0既wedsite,有pk入去取禾d 相,禾可以怎防止呢:smile_19:
set private photo book,要pw先入得去
係咁最多妳post邊張相出黎,佢只可以睇到邊張相
入唔到妳個photo book入面,好似我果個咁

不過其他果d係咪咁.........我又唔多清楚了

引用:
原帖由 民主之子 於 2008-10-5 11:26 PM 發表 查看引用來源

做乜扭計~~
今晚好熱鬧嘛~~:smile_24:

引用:
原帖由 唔知醜 於 2008-10-5 11:25 PM 發表 查看引用來源

你做咩又學人戴綠帽呀,我戴你又戴呀
唔得咁架喎.....:smile_30:
最緊要除得快姐

引用:
原帖由 香港樂比堅尼 於 2008-10-5 11:25 PM 發表 查看引用來源

有得訓都吾訓:smile_13: :smile_13:
你撘訕呀~~:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 香港樂比堅尼 於 2008-10-5 11:25 PM 發表 查看引用來源

有得訓都吾訓:smile_13: :smile_13:
最近好少見到你既,好忙呀

引用:
原帖由 民主之子 於 2008-10-5 11:26 PM 發表 查看引用來源

加返pw lor....:smile_30: :smile_30:
你色0既~~

引用:
原帖由 香港樂比堅尼 於 2008-10-5 11:26 PM 發表 查看引用來源

你好:smile_15: :smile_15: 你系咪長毛
咁你都認得~~

引用:
原帖由 米米愛莫加 於 2008-10-5 11:26 PM 發表 查看引用來源

今日茅~~:smile_19:
妳平時又要食藥咩:smile_14:

引用:
原帖由 民主之子 於 2008-10-5 11:28 PM 發表 查看引用來源

你撘訕呀~~:smile_45: :smile_45:
佢以前真係入過黎搭訕架

引用:
原帖由 唔知醜 於 2008-10-5 11:27 PM 發表 查看引用來源

set private photo book,要pw先入得去
係咁最多妳post邊張相出黎,佢只可以睇到邊張相
入唔到妳個photo book入面,好似我果個咁

不過其他果d係咪咁.........我又唔多清楚了
try 0下 sin~:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆