上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐~~ part III

收藏  |  訂閱
373  7.7k

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-28 10:23 PM 發表 查看引用來源

我未比人影過喎, 不過衝紅就有兩次比人周到  :smile_42: :smile_42: :smile_42:
周到唔使扣分啩.....我要扣分呀.....:') :')

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-9-28 10:04 PM 發表 查看引用來源
我日日都洗................
洗咗都有血㗎!

回覆 152# 的帖子

我沒話洗在就沒血woo

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-28 10:28 PM 發表 查看引用來源

周到唔使扣分啩.....我要扣分呀.....:') :')
果陣三分O架都要~而家要五分六百蚊呀!!:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-9-28 10:09 PM 發表 查看引用來源
個心好15/16呀,你話點好呢
梗係食肉好過食齋啦!

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-28 10:15 PM 發表 查看引用來源

sorry, 我從來未食過豆腐, 唔知豆腐咩味,答唔到你:smile_13: :smile_13:
不過我覺得人肉腸一定好食過豆腐....可能我係食肉獸, 一大啖一大啖咁含吹奶啜鍚+咬, 別有一番滋味:smile_47: :smile_47:
勒都勒唔住...

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-9-28 10:17 PM 發表 查看引用來源
間中食吓都好ok架...................
食多啲腸仔啦!

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-28 10:29 PM 發表 查看引用來源

果陣三分O架都要~而家要五分六百蚊呀!!:smile_27: :smile_27: :smile_27:
而家唔知lu....
我淨係知....頂分價係$1000 for 1 分:smile_35: :smile_44: :smile_44:

回覆 155# 的帖子

我女友係沒在我唔得架,她係食齊

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-28 10:32 PM 發表 查看引用來源

而家唔知lu....
我淨係知....頂分價係$1000 for 1 分:smile_35: :smile_44: :smile_44:
吹水既朋友, 請自行開post ......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆