上一頁下一頁
發新話題

徵西九龍型仔型女入黎~~~吹吹吹(吹旺佢)ar~vol.12

收藏  |  訂閱
745  6.5k

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-9-27 05:43 AM 發表 查看引用來源

而家先睇到:smile_42: :smile_13:
唔緊要,你唔見我名下面冇左好多野既咩 :smile_30:
同埋已經唔係叫伊藤加賀喇 :smile_24:

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2008-9-27 05:43 AM 發表 查看引用來源

我一個都夠,唔洗吹雞 :smile_34:
加賀哥哥考近呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 黑夜爵士 於 2008-9-27 05:44 AM 發表 查看引用來源
壞人吾可怕.最可怕係偽善既人:smile_19:
仲要俾我見到果條粉腸見到人地講大波就係度撩女果下先慶

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-9-27 05:44 AM 發表 查看引用來源

你又講得岩:smile_34: :smile_30:
果條友真係假到爆燈,又要係度扮正義又要係度撩女,我最睇唔起佢呢種人 :smile_45:

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-9-27 05:45 AM 發表 查看引用來源

加賀哥哥考近呀:smile_30: :smile_30:
對住佢呢種人我一定會盡我全力小七佢 :smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2008-9-27 05:45 AM 發表 查看引用來源

唔緊要,你唔見我名下面冇左好多野既咩 :smile_30:
同埋已經唔係叫伊藤加賀喇 :smile_24:
唔緊要㗎呢:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2008-9-27 05:45 AM 發表 查看引用來源

好多人誤會大波係好野既

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-9-27 05:47 AM 發表 查看引用來源

唔緊要㗎呢:smile_40: :smile_40:
所以你要同我吹多d喇vicky妹 :smile_47:

引用:

見怪不怪啦:smile_30: :smile_30: .........係引版

引用:
原帖由 黑夜爵士 於 2008-9-27 05:48 AM 發表 查看引用來源
好多人誤會大波係好野既
咁起碼衰極都有對野玩下先嘛,d人係咁諗冇計

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆