上一頁下一頁
發新話題

大陸狼狗仔解讀....加左料!

收藏  |  訂閱
171  11.6k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-9-19 20:28 發表 查看引用來源
夢兄,好耐無見,對,好多大陸仔當賣淫系女人正職!
是呀,無見差不多二、三個月了。真想找次跟你去玩玩,當見世面,來來去去都係上述果個﹙五、六年了,覺煩﹚我的Q號開不到,只有在此溝通。
其實,內地女人大多開通了,性交只是當握手,又可有錢收何樂不為?佢地笑貧不笑娼,只要鄉人不見就行。

引用:
原帖由 天月影 於 2008-9-19 22:05 發表 查看引用來源

唔好信d囡囡講野,十個囡囡十個都有個標準答案,真正背后因由佢唔會對你講
話晒你只係佢云云人客的其中一個過客,你隨口問囡囡通常隨口答
而且佢亦都唔會对你講真話。

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-9-20 11:55 發表 查看引用來源
唔系,系同D女女沟通多左,就了解加深,而家我同朋友组职紧,如何与国内女女斗智斗力会!:smile_30:
D女都無句真話,好难同佢地斗,朋友們在温柔鄉中己斗志軟化,D老囡骨很狡滑。

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-9-19 02:23 AM 發表 查看引用來源
一個相熟女女告訢我的......雖然佢不是被人這樣...
都是真的...我一早都聽過, 大家可能都聽過.....不過由條女親口講出黎, 的確係加添幾分震憾
.....相對而言....你都是熟客一個....她對你講的......都未必是事實之全部.....在這裡....眼見....耳聞....心受....都未必為真......當故仔聽完就算....無需上心.....當真.....記得你是來玩....不是來做社工.....你的關心....對她不重要....比多D小費最實際......

邊度了解到呢D事呀:smile_45:

這種事有了很久知道都沒有方法幫她們,很無奈,只希望大陸做好教育,狠狗唔好再理用囡囡,有番人性.

狼狗正公公:smile_30:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-9-20 11:08 PM 發表 查看引用來源

.....相對而言....你都是熟客一個....她對你講的......都未必是事實之全部.....在這裡....眼見....耳聞....心受....都未必為真......當故仔聽完就算....無需上心.....當真.....記得你是來玩....不是 ...
錢緊係實際啦....

都無話上心, 只係分享

▼▲▼閒事莫理▼▲▼

回覆 1# 的帖子

d小dog正pk!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆