上一頁下一頁
發新話題

30/8 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(380人仔)

收藏  |  訂閱
749  13.0k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-25 20:11 發表
咁辛苦為乜?D分無禮物換架!:smile_30:
咪嗅係

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-25 20:11 發表
不過會員自貼區嗰邊好多SET左60權限. 以前有啲仲SET80權限添. 想睇下所以咁努力吹 :smile_35:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-25 08:11 PM 發表

係都好努力回帖喎我試過一日攞超過一千分睇你做野啦聽晚呢個時候上唔上倒VIP呢
我最高都係羅四百分一日,你羅一千分!好能剄呀!1/9夠曬時間!重差九百分姐!:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-25 08:20 PM 發表

不過會員自貼區嗰邊好多SET左60權限. 以前有啲仲SET80權限添. 想睇下所以咁努力吹 :smile_35:
目標係一萬分!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-25 05:45 PM 發表

係呀, 個度啤酒15元一支咋, OK啦, 但係我29號可能要去qt, 有c兄有一打大青島存貨到期呀!!!!!
你去qt 唔會係因為 d 酒掛

引用:
原帖由 dic101 於 2008-8-25 08:45 PM 發表

貪佢夠平!

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-25 20:27 發表

我最高都係羅四百分一日,你羅一千分!好能剄呀!1/9夠曬時間!重差九百分姐!:smile_44: :smile_44:
打到個人傻左. 唔會再試:smile_27:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-25 20:28 發表

目標係一萬分!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
嗯, silver member已經有齊會員function. 到golden member係個pm可以儲存多啲囉.

引用:
原帖由 dic101 於 2008-8-25 08:45 PM 發表

比你識穿哂添!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-25 08:11 PM 發表
可能可以拎黎換倉女...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆