上一頁下一頁
發新話題

deleted...

收藏  |  訂閱
205  17.4k

引用:
原帖由 思朗拿度 於 24/8/2008 11:25 PM 發表
哇哈哈~~~鳴謝小弟
有冇分加先....呵呵
本人加你印象分50 :smile_03:

引用:
原帖由 chachachacha 於 25/8/2008 11:06 AM 發表

你唔識玩咩先:smile_30: 披羊皮既狼:smile_30: :smile_30:
我係披狼皮既羊 :smile_24:

引用:
原帖由 靖風 於 25/8/2008 08:01 AM 發表
師兄你有參考我的包膠~~唔知覺得寫成點...俾點意見....
re: 靖風 - 淡水安全知識參考
師兄的報告極具參考價值!內容同經理描述的非常一致,100% 堅料
拜讀完如此甚具建設性的DS review,印象難忘,所以經理一講就諗起你個包膠

引用:
原帖由 aruru 於 2008-8-25 11:12 AM 發表

我係披狼皮既羊 :smile_24:
最緊要褲浪收埋左條巨蛇:smile_30: :smile_30: 除時可以入洞

引用:
原帖由 chachachacha 於 25/8/2008 11:24 AM 發表

最緊要褲浪收埋左條巨蛇:smile_30: :smile_30: 除時可以入洞
條巨蛇滔光養晦緊 :smile_30:

引用:
原帖由 aruru 於 2008-8-25 11:28 AM 發表

條巨蛇滔光養晦緊 :smile_30:
喂佢食兩粒補藥又可以再次入洞啦

樓主下次 key 福蛙 / TV Buddy 個頭....會好啲

引用:
原帖由 chachachacha 於 25/8/2008 11:30 AM 發表

喂佢食兩粒補藥又可以再次入洞啦
我驚補過頭,要幫佢放血 :smile_03:

引用:
原帖由 cacoke 於 25/8/2008 11:35 AM 發表
樓主下次 key 福蛙 / TV Buddy 個頭....會好啲
我只係用網上免費的相片編輯工具,效果不佳。:smile_19:
有無d 正既 改圖/打格 的freeware介紹?:smile_04:

引用:
原帖由 aruru 於 2008-8-25 11:23 AM 發表

re: 靖風 - 淡水安全知識參考
師兄的報告極具參考價值!內容同經理描述的非常一致,100% 堅料
拜讀完如此甚具建設性的DS review,印象難忘,所以經理一講就諗起你個包膠
THANKS, 不過依家淡水好快就會浸, 因為物價好快比香港人抬高, 好快就會成為三沙一水的翻版....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆