上一頁下一頁
發新話題

濃西飯堂客串沙灣仁K遊記包包(有相,加強版22張相,未成年人士止步)

收藏  |  訂閱
898  77.6k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 02:44 PM 發表

我地趕唔切坐成個鐘頭車~去左咀咀了事算啦
十五DAY蕭搖島生活正嗎:smile_30:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 14:45 發表
講真個句的確係到老吹仲快加到分:smile_34:
以前舉報逐個帖加分~而家舉報最多二十分~把鬼咩~吹一日都唔止一百分啦:smile_44:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 02:45 PM 發表

佢去上面做野呀~你幫佢打定要要零好啲啦~十成九出事呀:smile_39:
要要零不嬲都係搞身後事先有用....甘早打去無人肯做野

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 14:46 發表
十五DAY蕭搖島生活正嗎:smile_30:  
你同我定~你家下見到我就知我答你唔倒啦:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 02:47 PM 發表

以前舉報逐個帖加分~而家舉報最多二十分~把鬼咩~吹一日都唔止一百分啦:smile_44:
甘你知咪好囉,老舉成日都係得個三兩十分~有稜用,我出貼加加埋埋D分都唔夠用來叼人扣:smile_34:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 14:48 發表

要要零不嬲都係搞身後事先有用....甘早打去無人肯做野
打定差唔多架啦 ~ 佢地去到嗰陣都打完架啦 :smile_39:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 14:49 發表
甘你知咪好囉,老舉成日都係得個三兩十分~有稜用,我出貼加加埋埋D分都唔夠用來叼人扣:smile_34:
知係一回事~舉多係另外一回事~有extra仲咩唔攞多啲呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 02:49 PM 發表

你同我定~你家下見到我就知我答你唔倒啦:smile_30:
純粹你好彩係後門閃左姐....要要零伙計失左手:smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 02:50 PM 發表

打定差唔多架啦 ~ 佢地去到嗰陣都打完架啦 :smile_39:
甘快打完~細佬仔打交要要零唔多理喎..:smile_42:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 02:51 PM 發表

知係一回事~舉多係另外一回事~有extra仲咩唔攞多啲呀:smile_30: :smile_30:
舉甘稜多分都唔多覺有用,反而少而精~出精華貼等版主加個精華落去仲實際

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆