上一頁下一頁
發新話題

貨倉遊戲

收藏  |  訂閱
358  54.6k

引用:
原帖由 lamchiming 於 2008-8-6 10:27 PM 發表
Dear Angela, 可不可以講吓細節,唔會1對1,3個男仕企係到睇?1對4,下面味好痛。
1對4唔算咩啦,同佢地夾左咁耐有默契既
貨架走廊好窄,只夠一個人活動,佢地兩個兩個輪住上咋
玩到最後都有係其他地方玩既,而且果度有張大枱,訓上去都做得
夜晚冇人熄晒燈打開個窗對住工廠區玩狗仔式

回覆 151# 的帖子

咁耐返嚟去咗邊 la,個幅相係咩嚟 la......:smile_41: :smile_41:

hello angela  

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-8-6 11:12 PM 發表
咁耐返嚟去咗邊 la,個幅相係咩嚟 la......:smile_41: :smile_41:
應該係承接返之前個張相 Angela個頸cool原來係有鎖~

引用:
原帖由 skfv 於 2008-8-6 11:16 PM 發表

應該係承接返之前個張相 Angela個頸cool原來係有鎖~
係第二條頸帶,要鎖先開得

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-6 11:22 PM 發表

係第二條頸帶,要鎖先開得
原來如此~~

咁開唔到咁又會點?

我諗你當時都無戴bra可以任人jar架啦~~:smile_47:

引用:
原帖由 skfv 於 2008-8-6 11:25 PM 發表

原來如此~~

咁開唔到咁又會點?

我諗你當時都無戴bra可以任人jar架啦~~:smile_47:
溶咗都似 la.......:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-6 11:06 PM 發表

1對4唔算咩啦,同佢地夾左咁耐有默契既
貨架走廊好窄,只夠一個人活動,佢地兩個兩個輪住上咋
玩到最後都有係其他地方玩既,而且果度有張大枱,訓上去都做得
夜晚冇人熄晒燈打開個窗對住工廠區玩狗仔式
係唔係中出,cause I love 中出。

nice experience

引用:
原帖由 skfv 於 2008-8-6 11:25 PM 發表

原來如此~~

咁開唔到咁又會點?

有匙ma
開唔到唯有剪開佢
果日換左好多唔同款式,平時唔中意著heels果日我都不停咁換黎照鏡
引用:
原帖由 lamchiming 於 2008-8-6 11:27 PM 發表
係唔係中出,cause I love 中出。
yes without condom

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆