上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-10 11:49 PM 發表

俾你吹就一定唔爆啦:smile_30:
敢~~~:smile_13: 俾你吹爆啦:smile_30:

引用:
原帖由 小胡子 於 2008-6-10 23:54 發表
敢~~~:smile_13: 俾你吹爆啦:smile_30:
呢個係倉女團梗係搵倉女吹啦:smile_30:

好吸引:smile_22: ..好似滿額啦和:smile_42: ...直得推:smile_30:

引用:
原帖由 boy778899 於 2008-6-11 12:06 AM 發表
好吸引:smile_22: ..好似滿額啦和:smile_42: ...直得推:smile_30:
唔知會唔會有我份:smile_39::smile_39::smile_39:

抵玩團.......值得一推............:smile_38:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-11 00:08 發表

唔知會唔會有我份:smile_39::smile_39::smile_39:
你報個名咪知囉:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 raymondccm 於 2008-6-10 05:04 PM 發表
K場要加一,DJ要錢!岩!但K場有折打呢!老細!仲有我計能錯數!$400 X3 而唔係$400 X 7,起碼再减$2000 (每打係 $28 X 12 =$ 330)大元!問你死未!成日攪團無$$$濕腳!你攪能埋我果份喇!吊!師兄,你唔係有份濕腳呀?:smil ...
無人逼你黎,亦無人逼你回,你講得咁叻,你搞囉,睇你點計!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 02:23 發表
無人逼你黎,亦無人逼你回,你講得咁叻,你搞囉,睇你點計!
唔好咁興啦~不過($350)你都計得好盡下喎~酒店幾銀架:smile_41:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-11 02:32 AM 發表

唔好咁興啦~不過($350)你都計得好盡下喎~酒店幾銀架:smile_41:
120:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 02:35 發表

120:smile_38: :smile_38:
咁平賓館黎架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆