上一頁下一頁
發新話題

water + miumiu ~~ Twins B-day party @ Why Club -- ch.06 (updated at 3/6)

收藏  |  訂閱
759  7.2k

引用:
原帖由 jimmy3c 於 2008-6-5 12:26 PM 發表

你成日串佢...星期六隊爆你:smile_22: :smile_22:
:') 親愛的占占,

近來我時常給某胡SO核突佬欺負,引致我心理上極度不安,得知你當天會隊爆佢,我感到十分高興,望君當天能旗開得勝,好讓對方戰死沙場!

謝!

可憐的肥M上

引用:
原帖由 jimmy3c 於 2008-6-5 12:26 PM 發表

你成日串佢...星期六隊爆你:smile_22: :smile_22:
我好弱你要讓我

引用:
原帖由 jimmy3c 於 2008-6-5 12:27 PM 發表

我呢d無得揀...實係藍色牛仔褲啦:smile_30: :smile_30:
我個日著粉紅色...你買條褲黎襯我吧

引用:
原帖由 big.head 於 2008-6-5 12:28 PM 發表

就憑你~~~~:smile_45:
憑佢夠KO我啦

引用:
原帖由 jimmy3c 於 2008-6-5 12:29 發表

琴日你先話part我架喎...今日又:smile_45: 咁既樣:smile_45:
就係因為你隊佢冇預我呀~~~:')

引用:
原帖由 emily_yee 於 2008-6-5 12:30 PM 發表

近來我時常給某胡SO核突佬欺負,引致我心理上極度不安,得知你當天會隊爆佢,我感到十分高興,望君當天能旗開得勝,好讓對方戰死沙場!

謝!

可憐的肥M上

親愛的靚M,

:smile_03: :smile_03: :smile_03: 俾妳笑死:smile_03: :smile_03: :smile_03:

幫你隊爆佢的占占上

引用:
原帖由 jimmy3c 於 2008-6-5 12:29 PM 發表

琴日你先話part我架喎...今日又:smile_45: 咁既樣:smile_45:
原來同大頭PART貢穩陣:smile_45:

引用:
原帖由 big.head 於 2008-6-5 12:32 PM 發表

就係因為你隊佢冇預我呀~~~:')
預埋你...一言為定

引用:
原帖由 emily_yee 於 2008-6-5 12:30 PM 發表

謝!

可憐的肥M上

情書都出埋典夠你玩呀:smile_38:

引用:
原帖由 emily_yee 於 2008-6-5 12:32 PM 發表

我個日著粉紅色...你買條褲黎襯我吧
咁大整估

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆