上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.7k

好彩d女冇收咁貴....如果唔係d仔就pik了...

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-7-29 04:27 AM 發表

我成三張半都仲係你師妹,你唔係好Q老,uncle ?
外表可能小小,心境就細你啲啲,練歴會大你好多,Q未老得晒

傾下都忘記你係postowner,
睇番......就玩,玩具.你自己.買服務.同自己男人.
自己....你唔加啲幻想.應該唔到.
買嘅.....技術中啲(hit), 就係你去到潮吹.都係有啲唔充實.
伴侶.....唔係佢自己玩,個感覺先至全面.
所以只要你心理上,解決到對等個問題,就對去買唔會好大興致.
男人都差唔多,新鮮刺激係幾次..所以有啲男人去純粹傾傾.

如果俾老闆炒尤, 可以唸吓轉行做鴨先,
咁高人工, 仲間唔中可能撞到樓主果種靚女添

引用:
原帖由 dd28888 於 2008-7-29 08:09 AM 發表
傾下都忘記你係postowner,
睇番......就玩,玩具.你自己.買服務.同自己男人.
自己....你唔加啲幻想.應該唔到.
買嘅.....技術中啲(hit), 就係你去到潮吹.都係有啲唔充實.
伴侶.....唔係佢 ...
最大問題係找到好既伴侶仲難過中六合彩,如果佢係好,性方面唔掂,大多女人都不會出去找,所以女人其實都無諗咁多,唔係找新鮮剌激,呢D係男人,大家動機不同

I am woman,其實樓主有無contact(email?)呢?無乜人可以講,得閒傾下都好呀MA

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-29 02:32 PM 發表

最大問題係找到好既伴侶仲難過中六合彩,如果佢係好,性方面唔掂,大多女人都不會出去找,所以女人其實都無諗咁多,唔係找新鮮剌激,呢D係男人,大家動機不同
難過中六合彩? 如果係未好多女人去叫鴨. 係吾係你要求高或者你吾識同異性相處又或者你大女人主意. 叫鴨始終吾健康,你俾錢隻鴨佢當然睇住價錢黎滿足你的慾望.這是建基於金錢上.隻鴨根本吾愛你,夜場里一切都是假.夜場是俾錢買虛假情慾的地方.

我都吾想再召妓,實在好吾健康,愈召妓心靈愈空虛,愈怕有性病和愛滋病. 害人客己

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-29 04:31 AM 發表

你pm唔到,唔會既,如果個男友肯做,代表佢愛我0者
其實如果係男朋友,根本唔洗咁做,因為如果個男友係愛我
佢係性方面唔係好掂,我都接受到,因為女人始終唔係性主導的
但係如果無男友,或者係個男友對個女仔唔好,個女 ...
我email係用戶名後加 G貓點com

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-29 02:32 PM 發表

希望你早日找到一個你認為他真心愛你和性方面掂的男朋友或者老公.

thank you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆