上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.1k

今宵多珍重啊

引用:
原帖由 1880 於 2008-6-17 01:25 AM 發表

師兄:呢句中晒,但現在已經隱痛分手了,因為我怕她真的愛上我,但我更愛我老婆仔女和家庭
我會兵行險着,與其就咁分手,將來再有同樣感覺的機會不大(這當然要自己判斷此女是否很難遇到,而又好啱自己,佢亦真的喜歡你),不如keep住好朋友關係,但要控制見面和做愛次數,大概一個月見兩三次,最多做一次,雙方互不干涉對方生活,總之見面是開心便繼續,直到淡下來,便自然慢慢分開.

引用:
原帖由 pennyto 於 2008-6-17 01:43 發表

識游返上岸咪好囉
下次有機會遇o岩件正o野再沉過:smile_30:
但記得識游返上岸就ok喇:smile_38:
師兄:試過一次怕怕喇,自問真係玩唔起,其實都好傷架:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-6-17 08:05 發表

我會兵行險着,與其就咁分手,將來再有同樣感覺的機會不大(這當然要自己判斷此女是否很難遇到,而又好啱自己,佢亦真的喜歡你),不如keep住好朋友關係,但要控制見面和做愛次數,大概一個月見兩三次,最多做 ...
師兄:好一句<兵行險着>,小弟真係冇這個膽量和能力,衹有恨心分手,非常佩服師兄藝高人膽大,大力支持

引用:
原帖由 1880 於 2008-6-17 07:35 PM 發表

師兄:好一句,小弟真係冇這個膽量和能力,衹有恨心分手,非常佩服師兄藝高人膽大,大力支持
除了膽量和能力,運氣很重要.如果不是上天賜你一個值得投入的對手,而對方亦要有能力同願意和你一起行鋼綫的話,都係得個吉. 但這真是無得強求,無就點揾都無,來到時卻擋也擋不住. 話分手都無用,竟然在街上碰個正着,問你服未?

但我奉勸各c hing 大部份的沉船case 都是勞民傷財. D囡囡唔係貪你D錢,就係自己個人同家庭都好多問題,我們作為一個尋歡客,喜歡嘅就捧多幾次場,俾多幾佰貼士算啦. 除非遇到好很特別的囡,無謂煩到自己.

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-6-18 12:11 PM 發表

除了膽量和能力,運氣很重要.如果不是上天賜你一個值得投入的對手,而對方亦要有能力同願意和你一起行鋼綫的話,都係得個吉. 但這真是無得強求,無就點揾都無,來到時卻擋也擋不住. 話分手都無用,竟然在街 ...
師兄語重心長, 值得讚賞, 我暫時都未沉過船, 因我是一個浪子:smile_35:

Ching take care

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-6-18 12:11 發表

除了膽量和能力,運氣很重要.如果不是上天賜你一個值得投入的對手,而對方亦要有能力同願意和你一起行鋼綫的話,都係得個吉. 但這真是無得強求,無就點揾都無,來到時卻擋也擋不住. 話分手都無用,竟然在街 ...
師兄:竟然在街上碰個正着,咁邪... ,真係前世囉:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 b1800 於 2008-6-18 22:35 發表
Ching take care
ching Thankyou

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-6-18 20:08 發表

師兄語重心長, 值得讚賞, 我暫時都未沉過船, 因我是一個浪子:smile_35:
師兄:未沉過船,可能未遇到喇,恭喜你並祝你繼續好運

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆