上一頁下一頁
發新話題

6月7日 金龍跳舞晚會 - 更新 : 如期舉行

收藏  |  訂閱
453  8.7k

support sugar姐金婚紀念

如無意外,應該會同佢地轉場到,但果晚要去左emily個生日party先

好在2間野好近,行過去都係5分鐘左右:smile_40: :smile_40:

飲夠再黎跳

引用:
原帖由 幻魔之神 於 2008-5-28 12:28 AM 發表
support sugar姐金婚紀念

如無意外,應該會同佢地轉場到,但果晚要去左emily個生日party先

好在2間野好近,行過去都係5分鐘左右:smile_40: :smile_40:

飲夠再黎跳
德你黎呀??????????:smile_40: :smile_40:
好開心呀€~~

引用:
原帖由 annie123z 於 2008-5-28 12:30 AM 發表

德你黎呀??????????:smile_40: :smile_40:
好開心呀€~~
係呀,同區應該可以轉到場過黎join大家
睇下emily果便幾點完啦:smile_44:

只要無醉到lum左,應該仲行到過黎

引用:
原帖由 幻魔之神 於 2008-5-28 12:32 AM 發表

係呀,同區應該可以轉到場過黎join大家
睇下emily果便幾點完啦:smile_44:

只要無醉到lum左,應該仲行到過黎
等你!!!!
健佢係咪同你一齊?:smile_41:

引用:
原帖由 飛行夢幻學校 於 2008-5-27 08:53 AM 發表
妳好似都未同我影過相喎:smile_45:
:smile_45: 水唔水我po上黎比大家睇吓咁呢?:smile_30:

引用:
原帖由 apple832880 於 2008-5-27 12:52 PM 發表

O................Yes
:smile_44: o>>>>>>>>>>>>>>>>>NO

push!~~~~
support~~~:smile_38:

引用:
原帖由 win1029 於 2008-5-28 12:55 AM 發表

:smile_45: 水唔水我po上黎比大家睇吓咁呢?:smile_30:
madam....講下笑啫:smile_43:

引用:
原帖由 鄧小平 於 2008-5-28 09:35 AM 發表
madam....講下笑啫:smile_43:
係呀

恭喜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆