上一頁下一頁
發新話題

7/6(Sat)喪劈b-day party@大利

收藏  |  訂閱
571  7.4k

引用:
原帖由 michael86 於 2008-5-20 10:32 PM 發表

咁咪好索LAW...:smile_29: :smile_29:
我就一定吾索喇....幾時見d豬扒著校服索架....哈哈

引用:
原帖由 kipig 於 2008-5-20 10:38 PM 發表

我就一定吾索喇....幾時見d豬扒著校服索架....哈哈
咁話自己呀......我夠係豬豬啦:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 michael86 於 2008-5-20 10:43 PM 發表

咁話自己呀......我夠係豬豬啦:smile_42: :smile_42:
甘我係豬ma....你睇我個名都知我係豬扒身型喇.....

引用:
原帖由 kipig 於 2008-5-20 10:49 PM 發表

咁都得:smile_42: :smile_42:

睇完都唔知:smile_13:

推一推先:smile_24:

引用:
原帖由 kipig 於 2008-5-20 10:49 PM 發表

我又要改, 我都係pork:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 妃〞 於 2008-5-20 11:11 AM 發表
小妃我想幫朋友搞個生日喪飲團!

日期:2008年6月7日(星期六)晚
時間:10點開波
地點:銅鑼灣大利行21/F
價錢:男250 女200 (暫定)

朋友話想搞個主題,生日果位人兄就扮阿SIR~我地就做學生:smile_13:

想玩 ...
咦咦咦....我個fd 6月9號同埋我係6月12號生日架]]]:smile_38: 一齊玩得唔得?!
哈哈...

引用:
原帖由 crazytsz 於 2008-5-20 11:35 PM 發表

咦咦咦....我個fd 6月9號同埋我係6月12號生日架]]]:smile_38: 一齊玩得唔得?!
哈哈...
得喎~~~

諗5諗住一齊搞呢~~~???:smile_38:

引用:
原帖由 講完 於 2008-5-20 06:16 PM 發表
嘩嘩.....妃.....攪團....:smile_46:
你5係5支持我呀嘛~:smile_13:

引用:
原帖由 ringo076 於 2008-5-20 06:24 PM 發表
頂一嘢先:smile_43:
溝酒俾你飲~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆