上一頁下一頁
發新話題

同老婆睇完套av之後做愛竟然...

收藏  |  訂閱
169  19.1k

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-19 18:15 發表 查看引用來源
我老婆都成日要求咁玩,其實真係好想玩一次真嘅
最緊要阿嫂係咪真實接受到,同埋玩咗之後會唔會連婚姻都冇埋😅😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-19 17:56 發表 查看引用來源
咁都好正!😬
一定要個女人好有代入感,先會感到好真實好好玩🫢🫢真係唔係個個女人得紅顏都畀我調教到可以玩到兩支,一真一假🫢🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-19 18:21 發表 查看引用來源

一定要個女人好有代入感,先會感到好真實好好玩🫢🫢真係唔係個個女人得紅顏都畀我調教到可以玩到兩支,一真一假🫢🫢
咁正呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-19 18:26 發表 查看引用來源
咁正呀!😬
紅顏最初連喺我面前玩假陽具自慰都好怕醜好尷尬🫢而家一路插緊自己一路畀我奶都可以玩到好投入好enjoy🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-19 18:32 發表 查看引用來源

紅顏最初連喺我面前玩假陽具自慰都好怕醜好尷尬🫢而家一路插緊自己一路畀我奶都可以玩到好投入好enjoy🤣
比你開發咗!😬

回覆 151# mm28 的帖子

你問呢兩個都係玩咗至知嘅反應同後果,所以真係唔知點去實行

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-19 19:09 發表 查看引用來源
你問呢兩個都係玩咗至知嘅反應同後果,所以真係唔知點去實行
係喺現實裏面,你自己可唔可以接受阿嫂同第二個男人屌?甚至係多過一個

回覆 157# mm28 的帖子

現實裏面梗係接受到啦,有乜好過睇av但係主角係自己老婆

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-19 19:51 發表 查看引用來源
現實裏面梗係接受到啦,有乜好過睇av但係主角係自己老婆
係你先好講喎,你有冇問過阿嫂可唔可以接受佢畀第二個男人屌甚至多過一個?或者阿嫂接唔接受到佢同第二個男人屌但係你知道嘅甚至睇住
其實呢度有師兄都問過我,想同我老婆扑嘢甚至玩換妻
另外我老婆有個閨蜜曾經探過我老婆,想唔想同佢老公屌,佢個閨蜜亦可以同我屌,大家玩換妻同場玩或者分開玩
下面嗰個係我老婆閨蜜

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-19 20:04 發表 查看引用來源

係你先好講喎,你有冇問過阿嫂可唔可以接受佢畀第二個男人屌甚至多過一個?或者阿嫂接唔接受到佢同第二個男人屌但係你知道嘅甚至睇住
其實呢度有師兄都問過我,想同我老婆扑嘢甚至玩換妻
另外我老婆有個閨蜜曾經探過我 ...
閠密好正! 交換好刺激!兴奋! 條女話我知佢有玩過二男一女,之後我同佢做愛,常常就想起個2條仔,什么样貌、玩過什么、响边玩? 條女見我咁有兴趣都有講啲细緻我知!佢话鍾意2條賓州輪住插佢,三條就太多了好累!佢又唔鍾意2女1男,要等唔喜欢!有次攪紧嘢,佢話如果你想玩3p, 你找个男仔來一齐玩,不過最好係技术能力差唔多,才好玩的,我想玩!!! 但係唸想到益边个好,哈哈哈哈。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆