上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

幾多人成團?thx
係個個都唔識定點?

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-7 01:18 PM 發表

無法子,
果晚第一次同佢玩,連輸五局才勝一局!

隔十幾分鐘第二次,十局勝四局,記得好似連輸三局比佢先!然後追回!

大話骰有時都要睇運氣然後再睇技術!運氣差,人地運好,你無得對著干!

房裡另一 ...
我哋都係順半腸一,不過中膽加半杯,唔夠一半加半杯,加亞州標準規例
有無玩過骰盅大蝦?幾好玩,灌醉D女:smile_30: :smile_30:
E家地盤組媽咪多數係啊姨:smile_39:

引用:
原帖由 魔導少年.J 於 2008-5-7 02:16 PM 發表

就算贏左 , 條女陪你玩成晚 , 走個陣 , 你真係可以甘厚面皮 , 一毫子都唔俾條女 ? :smile_41: :smile_41:
所以以前D媽咪就醒目:smile_38: 有D熟客,基本知你需要D吔野類型

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-7 02:34 PM 發表

我哋都係順半腸一,不過中膽加半杯,唔夠一半加半杯,加亞州標準規例
有無玩過骰盅大蝦?幾好玩,灌醉D女:smile_30: :smile_30:
E家地盤組媽咪多數係啊姨:smile_39:  
亞州標準規例 = ??

:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 魔導少年.J 於 2008-5-7 03:00 PM 發表

亞州標準規例 = ??

:smile_41: :smile_41:
講笑啫
1)睇咗骰唔準再搖 (咸濕骰除外)
2)叫咗骰俾人開,唔夠一半加半杯
3)叫咗骰俾人開啱啱好中膽,加半杯
4)跌骰一粒,四份一杯
5)跌盅一杯
6)開骰,骰放盅面,方便數,唔記得罰半柞
7)開人盅無禮貌罰半杯
8)行開要申請,下一舖才可去
9)開人唔可以幫人飲
10)幫人飲要Double

*對付D好勝嘅女女

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-7 03:15 PM 發表

講笑啫
1)睇咗骰唔準再搖 (咸濕骰除外)
2)叫咗骰俾人開,唔夠一半加半杯
3)叫咗骰俾人開啱啱好中膽,加半杯
4)跌骰一粒,四份一杯
5)跌盅一杯
6)開骰,骰放盅面,方便數,唔記 ...
多數我都玩得比較簡單!費時記那麼多規則野!多數無加無減照計算。

正常就半杯,或者一杯一次!看對手!(如果假酒就一杯三或四次!嘻嘻)

跌骰,開盅都無所謂!因為玩骰我系解悶,玩捉佢心理...

如果 D 仔或女比較矛,搖幾次,或者動骰,我就會祇可搖一次之後不能睇!

對付D好勝嘅女女
其實,玩得幾局基本睇到對手心理!

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-7 04:42 PM 發表

多數我都玩得比較簡單!費時記那麼多規則野!多數無加無減照計算。

正常就半杯,或者一杯一次!看對手!(如果假酒就一杯三或四次!嘻嘻)

如果 D  ...
甘厲害,唔睇就唔得,純粹靠估,有無尊重過D骰仔先:smile_38:
好彩我唔係好飲得,但係猜得:smile_30: :smile_30: 四個五

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-7 04:42 PM 發表

如果 D  ...
我都無玩得咁複習
都係順半搶一咁囉,膽就有時玩有時唔玩,

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-5-7 02:19 PM 發表
幾多人成團?thx
係個個都唔識定點?
有d 都見過
五人左右就會成團, 你點?

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-7 06:05 PM 發表

有d 都見過
五人左右就會成團, 你點?
决定邊間末啊,走人,過【沒力四射】:smile_30: 两個一

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆