上一頁下一頁
發新話題

遇到過唔錯嘅 按摩揼骨

收藏  |  訂閱
242  42.8k

又學下人口頭禪先( 明眼人睇到啦 你哋話呢)🤣🤣🤣 呢個年青人都幾慘.畀人咁樣講法. 分開來講 你都幾叻仔呀. 除了是廣告寫狗 仲係馬夫. 好彩唔係我話.係其他人話啫🤣 係我咁羞恥就搵窿捐. 講嚟講去淨係 姐妹 跟底按摩. 有冇其他 貢獻下? 獨孤一味. 早啲消失把啦年青人

麻烦師兄提供資料.謝謝

引用:
原帖由 太刺激了 於 2024-7-15 02:14 發表 查看引用來源
麻烦師兄提供資料.謝謝
好 等一下pm你. 難為師兄要睇咗咁多無謂信息.🤣.

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-14 00:44 發表 查看引用來源
阿梅手骨冇咁勁但係身材勁. 對波有冇睇到幾結實呀.
  超兄,呢個阿梅對奶同椰子油比較,邊個較堅挺好揸手﹖阿梅可唔可以補鈣﹖想知佢喺女人街嘅地址、聯絡方法、收費呢﹗

引用:
原帖由 kamshek 於 2024-7-15 11:58 發表 查看引用來源

超兄,呢個阿梅對奶同椰子油比較,邊個較堅挺好揸手﹖阿梅可唔可以補鈣﹖想知佢喺女人街嘅地址、聯絡方法、收費呢﹗
師兄首先有幾樣嘢回覆你先 椰子油我都 好多年冇搵佢. 唔知佢變成點樣. 都係當初因為他太冇時間觀念次次約好曬要等大半個鐘才可以入閘所以就鬧返了. 以前嘅佢 加埋佢身型 確實係有揸手的. 咁又另外講返(阿梅). 我係從來沒有揸過佢 我當然想啦. 同佢講笑話揸佢就有. 按我條 雀仔 話咁硬  我問佢想唔想試下. 因為佢膚色正 身材正. 我咁樣講返唔知你仲想唔想搵佢🤣. 你最好就係去返姊妹花約(阿梅). 等佢直接畀那邊 地址. 因為我唔知佢想唔想我咁樣 未得佢同意之下 給你. 希望你明白🙏 如果你都係堅持想要嘅我唯有畀佢電話號碼你 你要的話就pm我

白痴仔又出現呀 原來你啲理解能力 真係 咁差? 一話係扮傻. 話你馬夫 話你賣廣告係其他師兄話你.唔係我話你㗎唔通你話我偽造文件咩.犯法㗎戇鳩仔.( 話你馬夫話你濕鳩廣告係喺你開嗰啲貼文搵㗎 )你唔係唔記得呀 . 一話唔承認呀扮傻. 知衰又話唔回應我.唔回應就收皮啦 . 仲有呀你話我粗言穢語我只是對你一個係咁㗎咋. 白痴仔. 仲有呀講返兩句咩叫抹黑 你都未識. 抹黑就直頭 寫死佢啦. 知唔知呀戇鳩仔

師兄,想要資料唔該!

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-15 13:22 發表 查看引用來源
白痴仔又出現呀 原來你啲理解能力 真係 咁差? 一話係扮傻. 話你馬夫 話你賣廣告係其他師兄話你.唔係我話你㗎唔通你話我偽造文件咩.犯法㗎戇鳩仔.( 話你馬夫話你濕鳩廣告係喺你開嗰啲貼文搵㗎 )你唔係唔記得呀 . 一話 ...
師兄你踩到人哋條狗尾,人哋梗係咬住你唔放喇。

呢隻狗佔有慾好強,不過勝在忠心,當年剛啱社運+疫情兩姐妹冇乜生意,隻狗用分身炒起咗兩姐妹,所以家姐都好buy佢。

佢可以呢頭出完帖,呢頭即刻打電話比家姐報告內容寫咗乜嘢,我諗冇一個師兄會咁做。

佢又試過報流料,有一次八號風球剛落波,佢就話出了去揾家姐按,其實根本就冇咁嘅事,只係想其他師兄覺得兩姐妹已開工而去幫襯,博家姐好感。

以上的事唔駛問我點解知,可以大家發毒誓,如果我講大話就我爛春袋,如果有但嗰個人又唔認,就佢爛春袋。

仲有家姐未有咁快入伍,不過晤知點解個代言人又唔反駁你,唔通佢唔知?😂

回覆 121# 超力電磁俠 的帖子

應該係3樓,唔係2樓

師兄 可否 pm地址

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆