上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.2k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 09:48 發表 查看引用來源

把口梗係話唔好啦,我friend嘴佢兩嘴佢都伸曬脷,根本我個friend喺的士摸佢籮柚掃佢波邊佢已經扮醉唔抗佢啦,其實喺的士度佢已經起曬水,只不過佢諗住返到屋企係同我扑獲勁嘅,冇諗到有多個男人會屌佢咋嘛
佢呢啲有飢渴 ...
肯定啦,咁淫有得屌點會唔想屌呀!不過開頭梗係要扮下嘢!一開始咗就淫態畢露!😬
咁有冇問你個friend玩得開唔開心?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 10:10 發表 查看引用來源
肯定啦,咁淫有得屌點會唔想屌呀!不過開頭梗係要扮下嘢!一開始咗就淫態畢露!😬
咁有冇問你個friend玩得開唔開心?😉
佢話都幾好屌🤭佢都未屌過一個54歲嘅熟女,不過佢真係估唔到仲可以咁淫咁多水🤣🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 10:38 發表 查看引用來源

佢話都幾好屌🤭佢都未屌過一個54歲嘅熟女,不過佢真係估唔到仲可以咁淫咁多水🤣🤣
咁佢都應該幾開心,有冇話想再玩多次?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 10:42 發表 查看引用來源
咁佢都應該幾開心,有冇話想再玩多次?😬
咁有冇喎,家姐夠話其實佢唔係好想玩3P😆🤣都係推咗落我身上
不過佢同我哋兩個吹緊,自己仲攞條假嘢塞入下面玩🤭🤭咁我就真係唔知佢會唔會喇?😆🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 11:56 發表 查看引用來源

不過佢同我哋兩個吹緊,自己仲攞條假嘢塞入下面玩🤭🤭咁我就真係唔知佢會唔會喇?😆🤣 ...
佢同一時間同你哋兩個一齊含?😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 11:56 發表 查看引用來源

不過佢同我哋兩個吹緊,自己仲攞條假嘢塞入下面玩🤭🤭咁我就真係唔知佢會唔會喇?😆🤣 ...
呀家姐把口話唔好,宜家已經唔重要。
宜家要佢玩得開心,以後有得繼續玩,🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 11:59 發表 查看引用來源
佢同一時間同你哋兩個一齊含?😬
係呀左右一條🤭🤭

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-7 12:13 發表 查看引用來源

呀家姐把口話唔好,宜家已經唔重要。
宜家要佢玩得開心,以後有得繼續玩,🤭
唔知㗎可能啦🤭🤭佢淫亂起上黎乜都得,最緊要止痕🤣🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 12:21 發表 查看引用來源

係呀左右一條🤭🤭
咁識嘆呀!果然好淫!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 12:26 發表 查看引用來源
咁識嘆呀!果然好淫!😬
連埋插係佢下面果條假屌,3條呀🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆