上一頁下一頁
發新話題

連晨勃都冇,係咪 certified

收藏  |  訂閱
256  40.5k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-26 10:05 發表 查看引用來源
系呀...試過有兩個人妻都係咁.....佢哋話有套隔住好唔爽,所以佢哋計算住安全期才約炮🤭🤭🥰🥰還要玩內射🤭🤭
你就正喎,係人妻先識enjoy

含醒佢,得唔得呢?點都有少少反應

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-26 17:10 發表 查看引用來源
3張幾 😞
咁就一定要睇醫生,咁後生無理由有咁嘅情況!

引用:
原帖由 frankie2792 於 2021-11-26 23:10 發表 查看引用來源
你就正喎,係人妻先識enjoy
人妻偷吃為什麼?都是求開心隻閪俾人屌求舒服🥰🥰
咁…佢知道對方無病無痛,咁...人妻就計算好安全期,進行最開心舒服的性愛啦😅😜🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-27 06:34 發表 查看引用來源
咁…佢知道對方無病無痛,咁...人妻就計算好安全期,進行最開心舒服的性愛啦😅😜🤪
文組長即係文組長, 多好嘢隊, 真係羨煞旁人.  

回覆 10# 淫亂小魔星 的帖子

直情想揸住啦師姐大奶

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-25 21:29 發表 查看引用來源
同老公對上一次行埋可能已經係上年嘅事,每次問佢佢會話自己冇心情,唔想,就算我主動撩佢,佢都係扯唔起,佢話晨勃都好耐冇試過,小便都係滴滴仔,叫過佢睇醫生,佢都話飲中藥調理返個底先,我聽呢句說話都聽左幾年,由最初識,一日搞兩次 ...
個症可能幾大劑, 真係要搵泌尿科睇睇.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-27 06:45 發表 查看引用來源

文組長即係文組長, 多好嘢隊, 真係羨煞旁人.  
都係從前的事,現在間中吃一餐咁啦🤪😜😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-27 06:34 發表 查看引用來源
又係喎,屌得唔舒服不如係屋企diy😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-27 07:23 發表 查看引用來源
都係從前的事,現在間中吃一餐咁啦🤪😜😅
新女定之前果啲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆