上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.2k

引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2008-6-16 05:22 發表
大家好,最近c兄們有無溝到索女啊
無呀~~~~  我一直都係溝湖南妹 :smile_40:

引用:
原帖由 KT117 於 2008-6-15 13:28 發表
之前都無約

近來未返工..都無錢去約呀..
約出來食個飯唔係好多錢姐~~~~:smile_38:

又無心   飄過~~~~~~~~~~

跟住d大師兄~~飘飘飘~~~

收工番來  飄過~~~~~~~~~~~~~~~~~

回覆 155# 的帖子

飄你個頭~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-6-18 00:17 發表
飄你個頭~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30:
再飄飄先~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-10 09:24 發表

我都係好一般姐現在  4件  keep 住  :smile_13: :smile_13:
你有4件咁多,你老人家睇住自己頂唔頂得住好喎...你知啦,有啲野,費事啦~~:smile_30: :smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2008-6-18 00:30 發表

你有4件咁多,你老人家睇住自己頂唔頂得住好喎...你知啦,有啲野,費事啦~~:smile_30: :smile_40: :smile_30:
妳同我定~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
一個月先見一兩個  沒問題  最多就比人追左去我可以找新野  :smile_34:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-18 10:41 發表

妳同我定~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
一個月先見一兩個  沒問題  最多就比人追左去我可以找新野  :smile_34:
说的对,旧的不去,新的不来, 更加不用烦恼如何甩她!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆