上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 04:38 AM 發表

唔知呢!!!我同佢一齊都係半年到姐,不過佢真係好抵錫,雖然有時都會俾佢激親,但係見到佢就無事架啦,真係古怪!:smile_13:
可能呢D就黎傳說中既"愛"

"愛"呢樣野...真係奇怪

莫名其妙的><

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 04:41 AM 發表

=口=.....我6月23.....BB都係巨蟹><
係呀!!!!!!!!!

4點9喇,BB快點上床休息!!!

5係一陣BB 吸引5到小男友  就慘了~^^

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 04:42 AM 發表

可能呢D就黎傳說中既"愛"

"愛"呢樣野...真係奇怪

莫名其妙的><
愛.......可能真係啦!初初識佢果時無咩特別,慢慢開始覺得佢真係幾好,雖然佢有女朋友,但係我同佢講過,只要佢想,我一世都會做佢呢個唔見得光嘅女朋友!:smile_40:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 04:48 AM 發表
4點9喇,BB快點上床休息!!!

5係一陣BB 吸引5到小男友  就慘了~^^
佢上星期見我已經話我有D似熊貓啦!:smile_30:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 04:49 AM 發表

愛.......可能真係啦!初初識佢果時無咩特別,慢慢開始覺得佢真係幾好,雖然佢有女朋友,但係我同佢講過,只要佢想,我一世都會做佢呢個唔見得光嘅女朋友!:smile_40:
BB....真係傻^^

(啜~卜)

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 04:50 AM 發表

BB....真係傻^^

(啜~卜)
我唔想迫佢揀,可能繼續咁樣係最好........:smile_40:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 04:57 AM 發表

我唔想迫佢揀,可能繼續咁樣係最好........:smile_40:
女人....真係一種好奇怪既生物....

都係果句

路  係自己揀

無必要後悔^^

不過5同既係  慶次永遠支持BB^^

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 05:01 AM 發表

女人....真係一種好奇怪既生物....

都係果句

路  係自己揀

無必要後悔^^
有時得到未必係好架,維持一種咁ge關係可能仲好,爭到返黎我未必會珍惜,依架咁樣我會更加愛佢!:smile_40:
多謝baby.........(錫錫)

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 05:06 AM 發表

有時得到未必係好架,維持一種咁ge關係可能仲好,爭到返黎我未必會珍惜,依架咁樣我會更加愛佢!:smile_40:
多謝baby.........(錫錫)
傻瓜....我都無做過D咩.....5駛多謝我^^

只要BB開心就得<------可能呢D就係女人對愛既態度.....

5覺5覺已經5點2喇,出面D雀仔都係度和鳴緊,BB不如陪下慶次,恰一陣^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆