上一頁下一頁
發新話題

Office冇人, honey將我按在會議桌上...[完]

收藏  |  訂閱
167  16.0k

引用:
原帖由 hgrace 於 2008-4-10 09:31 PM 發表

算啦~你又唔係未見過我!
我真係未呀~ 一路都有睇你post 不過冇回ja ma~ 哎呀~ 之前吾識去自貼度睇tim~

引用:
原帖由 smartboy169 於 2008-4-10 09:39 PM 發表

我真係未呀~ 一路都有睇你post 不過冇回ja ma~ 哎呀~ 之前吾識去自貼度睇tim~
解釋!!!

男主角S  上了樓主之後不認數

可憐樓主  被"趙完鬆"!!!!

呵呵呵~

where is your office, next time use view cam la:smile_30:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-10 21:39 發表

喔!!!者係佢見過妳既真人!!

無病寫到妳有病,  無野寫到你地有~~
我有咩病? 一句唔係同你講嘅說話, 你睇完後完全扭曲個意思, 有病果個人會唔會係你自己??
引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-10 21:45 發表

解釋!!!

男主角S  上了樓主之後不認數

可憐樓主  被"趙完鬆"!!!!

呵呵呵~
嘩嘩嘩!! 你真係神人, 咁你都知?! 會唔會係妄想症發作, 所以先變成一個發神經嘅人??

引用:
原帖由 smartboy169 於 2008-4-10 21:39 發表

咁只能夠嘆句我地冇緣囉!!:smile_39:

靚太.. 近來有沒有什麼新驚喜與我們分享? 我好期待!

引用:
原帖由 iamalonehk 於 2008-4-10 23:47 發表
靚太.. 近來有沒有什麼新驚喜與我們分享? 我好期待!
星期一晚搞, 星期二出post都仲唔夠新??

呢篇我都打足一日先打完, 其他果d床上冇咩特別嘅就唔打啦, 我唔想sai時間...

對不起! 辛苦你了! 麻煩你得閒update下我地!

引用:
原帖由 iamalonehk 於 2008-4-10 23:55 發表
對不起! 辛苦你了! 麻煩你得閒update下我地!
咁又唔辛苦, 最緊要有人支持o者!! thank you!!

幾正wor咁又攪到野kaka~快d 下次出post啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆