上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

your new bf ????

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-4-3 04:56 PM 發表
your new bf ????
可以話係啦...............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-3 04:58 PM 發表

可以話係啦...............
你有一個27歲男友  而家又多過22歲  wow 你都幾花心下

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-3 04:52 PM 發表

梗唔係啦...............:smile_39:
你都係正正經經搵返個男朋友仲好啦
一腳踏幾船只會玩沉自己

我的靚仔同事............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-1 05:56 PM 發表
公司有個電腦部既同事,大概20零歲既靚仔,成日口花花咁埋我位同我吹水,又有時講下咸濕野咁,可能佢知我已離婚單身掛!

一日我地同時入左電梯,咁朝早個個趕住返工都係咁逼?br />
早幾日ot時我係影印機烏低身 ...
你算吾算靚果種呀 ! 咁應該你KEEP得幾好 , 所以先吸引到佢 ,
不過 , 無理由咁狼死呀 !

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-3 04:53 PM 發表

同平時差唔多啦...............
講多D 琴晚做左乜LA :smile_40:
好想知.:smile_40:

貪新鮮,慢慢就清醒,之後就閃人,執之前皇帝,執之後就勞X

女仔成熟d, 經驗多d, 好好多.
唔駛好似死魚咁.

引用:
原帖由 mamatei 於 2008-4-3 05:24 PM 發表

你算吾算靚果種呀 ! 咁應該你KEEP得幾好 , 所以先吸引到佢 ,
不過 , 無理由咁狼死呀 !
你講開我先講,我覺得流料多,你試諗下,一個男仔就算幾大膽,\
都唔會敢o係公司咁狼死,同埋咁狼ge一個22歲男仔,我第一次見,
你見過未﹖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆