上一頁下一頁
發新話題

第一次同外國人做和第一次3P的感覺

收藏  |  訂閱
194  35.1k

引用:
原帖由 siuyu_love 於 2008-4-25 03:45 AM 發表

點解會係幼稚呀..
為左破處而破處好似先係幼稚啵~ :smile_45:
:smile_30:無呀~我諗住都無左啦~仲洗乜諗咁多~
唔通留起度  比邊個:smile_30: 方會有人話  你好乖仔呀 留咁耐   比人話傻仔就有~
(開始改變下諗法先:smile_13

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-25 03:44 AM 發表

你好無聊............ = =

九唔搭八既...................
又係你問我諗住比邊個:smile_13:
男唔同女  第一次 2次 3次 都唔會變:smile_39:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:50 AM 發表

又係你問我諗住比邊個:smile_13:
男唔同女  第一次 2次 3次 都唔會變:smile_39:
會的~~~

識既野會唔同左~~~ :smile_30:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-25 03:51 AM 發表

會的~~~

識既野會唔同左~~~ :smile_30:
我覺得我做唔做 所識ge 同e+ 唔會有太大分別lo~:smile_30:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-25 03:49 AM 發表

:smile_30:無呀~我諗住都無左啦~仲洗乜諗咁多~
唔通留起度  比邊個:smile_30: 方會有人話  你好乖仔呀 留咁耐   比人話傻仔就有~
(開 ...
但特登比$去破..
好似有點兒那個呢...

引用:
原帖由 siuyu_love 於 2008-4-25 03:53 AM 發表

但特登比$去破..
好似有點兒那個呢...
我要捨棄自己

引用:
原帖由 siuyu_love 於 2008-4-25 03:53 AM 發表

但特登比$去破..
好似有點兒那個呢...
認同~~~

點會有人想咁架................... = =

恭喜恭喜!

食完係咪對HK男人冇哂興趣??:smile_38:

引用:
原帖由 bblove5201314 於 2008-4-25 01:07 PM 發表
食完係咪對HK男人冇哂興趣??:smile_38:
唔同ge,同聲同氣ge香港男仔始終好d,因為我唔係只追求性ge

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆