上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-14 09:33 PM 發表

咁就預祝你地可以白頭到老啦
多謝你先師兄:smile_30:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-5 12:40 PM 發表

濕兄...吾係了:smile_13:
哦.....又有新目標....好啊......又多一個地方可以去

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-13 10:14 PM 發表

我正在安排佢將來既生活同工作了,係睇佢接吾接受。
  我feel到佢緊張我的,但亦feel到佢亦緊張某D人,
  雖然兩邊緊張既定義可能有吾同,但始終感覺佢吾係一心一意。:smile_13:  
又係呢d野.......10個9個衰啊.......小心

唔係個個都係 Richard Gere 同 Julia Roberts 啊

報個名先:smile_38:

引用:
原帖由 vwetchina 於 2008-3-14 11:21 PM 發表

又係呢d野.......10個9個衰啊.......小心

唔係個個都係 Richard Gere 同 Julia Roberts 啊
我明白,我都知好難,多謝濕兄提點:smile_13:  

唉....同歡場女一起真係好辛苦.........
比我睇到佢係為錢都好呀....但我又無錢比佢呃喎,所以又唔似........

引用:
原帖由 joe19861986 於 2008-3-15 01:01 PM 發表
唉....同歡場女一起真係好辛苦.........
比我睇到佢係為錢都好呀....但我又無錢比佢呃喎,所以又唔似........
佢前幾日同我講去親戚到,點知一上qq睇佢ip係廣州@@(佢exbf係o個到)可能我真係唔夠佢ex咁溫柔體貼吧....:smile_42:

take easy 師兄....上面環境就係咁...只好抱住<來者不拒..去者不留..>
嘅想法....先唔会辛苦自己..

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-14 09:56 PM 發表

多謝你先師兄:smile_30:  
結婚記住請埋我喎:smile_30:

回覆 #157 joe19861986 的帖子

怎樣可以看到她的ip尼?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆