上一頁下一頁
發新話題

Disco&Bar舊雨新知閒聊區(各會員必需看p.1)

收藏  |  訂閱
737  5.7k

引用:
原帖由 肥牛b 於 2008-1-21 08:05 PM 發表
丁丁, cathy仔, mag, baby, 美麗, 肥田, 平果媽, 占占, 肥ming, 魚魚小子....hello:smile_38:
哈佬~肥牛b…

牛b在嗎?:smile_41:

他媽的晚安:smile_38:

:smile_27: 我就死啦............

又咳又喉嚨痛....把聲都變左男人聲....痛到唔想講野:')

引用:
原帖由 emily_yee 於 2008-1-21 08:37 PM 發表
:smile_27: 我就死啦............

又咳又喉嚨痛....把聲都變左男人聲....痛到唔想講野:')
m記:smile_38:
做咩咁慘情呀:smile_38: 攪咩黎:smile_38:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-21 08:38 PM 發表

m記:smile_38:
做咩咁慘情呀:smile_38: 攪咩黎:smile_38:
:smile_42: 唔知....今朝一起身就已經勁唔舒服.............今日吞口水又痛講野又痛...把聲仲變埋男人...今晚可以溝你添啦:smile_46:

引用:
原帖由 emily_yee 於 2008-1-21 08:40 PM 發表

:smile_42: 唔知....今朝一起身就已經勁唔舒服.............今日吞口水又痛講野又痛...把聲仲變埋男人...今晚可以溝你添啦:smile_46:
你緊係感親啦:smile_38: 一係就成日大叫:smile_30:
我不嬲都男人聲,咁咪成日都可以溝女?

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-21 08:45 PM 發表

你緊係感親啦:smile_38: 一係就成日大叫:smile_30:
我不嬲都男人聲,咁咪成日都可以溝女?
:smile_27: 我一月第三次病啦.......

:smile_44: 我邊有大叫....

不嬲都覺得佟佟是女人:smile_43:

引用:
原帖由 emily_yee 於 2008-1-21 08:47 PM 發表

:smile_27: 我一月第三次病啦.......

:smile_44: 我邊有大叫....

不嬲都覺得佟佟是女人:smile_43:
你財多呀:smile_38: 俾d我幫你使咁d你就唔會病架啦:smile_46:

我係男人:smile_34:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-21 08:52 PM 發表

你財多呀:smile_38: 俾d我幫你使咁d你就唔會病架啦:smile_46:

我係男人:smile_34:
:smile_39: 無錢使啦..........你俾埋你個D我使啊不如:smile_38:

:smile_34: 我都是男人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆