上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

very thx

西野兄,多謝你的分析,令小弟獲益良多,有個問題想問你的,其實亞洲盤是基於什麼原則來開盤呢,我覺得相比起標準盤,亞洲盤有更多唔合理既盤口,令小弟常常百思不得其解,希望西野兄可以解答到啦,希望大家日後多多指教~~~~~~~~

請西野兄推介意乙球賽參考!

引用:
原帖由 一條人 於 2006-9-19 04:55 PM 發表
西野兄~
之前跟過你買波,嬴左幾百蚊,thx哂~
我仲讀緊書,所以冇咁多時間研究d波
但係我都想跟你學下野!
我有幾個問題想問:
1)係咪臨開波前個team有大戶落飛就好大機會嬴?
2)有d賽事不停轉盤/倍率代表d咩?到最 ...
1)大户落飛唔係一定贏,只係可以睇到隊波係咁有飛落,睇大户落飛仲有個技巧,就係睇佢地係咪出擊搵食,如果唔係好容易會中招!
2)不停轉盤只可以睇到2邊都有支持,並不表示較熱就一定贏!
3)如果要參考我會建議巴打參考英國Redbet,呢間唔錯架,佢地初盤水準一流,馬會初盤唔係個個一開始就識睇,真係要有經驗先分得出真與假,小心!:005:

我想問西野兄...你是如何入這一行的?為什麼你又會入這行...

引用:
原帖由 raywong123828 於 2006-9-19 04:56 PM 發表
西野兄:我想問你,如果你不停放心水或料出來,又驘嘅話,咁越來越多人跟你,揚了出去,你公司會否給你壓力,因你說自己在澳門工作,並且跟英超,法甲,西甲水,很易備差到.....
唔會,我放料和比心水只是個人問題,又可以這樣說,就算睇到有咩消息,中既機會係大D,但唔代表真係一定贏嘛,所以唔會影響到公司,再者,我看見巴打多數都係投注去馬會,這樣就不會影響到我們,因為我是在澳門某間公司做,你們贏錢不用我們賠,最多都是馬會賠給巴打!:005:

細佬剛剛加入買波行列,希望大家多多關照=]

引用:
原帖由 bbed 於 2006-9-19 05:12 PM 發表
西野兄 ~ 咁聽晚會唔會有tips ar!?
如果巴打喜歡聽晚可講下利物浦對紐卡素呢場波,其他就唔會講喇,因為小弟沒跟開!:005:

引用:
原帖由 ~~山中的風~~ 於 2006-9-19 05:24 PM 發表
西野兄~~
我由世界盃到而家輸左一萬
而家身家得番500
平時我吾駛點用錢
個個星期都有零用錢
所以賭錢除左令我儲吾到錢之外都無咩影響
這500就等你幫我去win番個10000了
個日miss左你個post.
激死左自己了 ...
巴打,小賭怡情,適可宜止,miss左不緊要,我們一起等下一個機會!:005:

引用:
原帖由 _Air_Student_ 於 2006-9-19 06:10 PM 發表
我想問你一樣野
而家賭波係唔係其實唔係睇隊波實力嫁啦
要睇好多因素?
某D情況啦,因為唔係隊隊都係搵食波,如果連基本實力都冇,咁佢點贏波搵錢呢,外圍因素當然好重要啦!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆