上一頁下一頁
發新話題

[原創] [更新無限期延遲]Fate/stay night,Fate/hollow ataraxia專區

收藏  |  訂閱
803  487.3k

引用:
原帖由 藍寧 於 2006-2-3 10:25 AM 發表

嗯...
本身Fate是HGame所以有不少H-game Fans(我也是^^)
而且出了動畫,漫畫
接近以所有渠道表示了Fate這東西
只要再出PS2 便把PS2迷拉向Fate
如果推出Online game....... Fate 將"可能"成為熱 ...
我是打月姬 melty blood React先識Type-moon>睇月姬動畫>愛上type-moon>到op兄post Fate torrent>睇藍寧兄你的中文翻譯>我中晒fate毒....不能自拔>.<

不個我覺得睇中文翻譯加打Fate比動畫好睇...動畫not enough deatils....

點Online game?? @@"

14曰+UBW+HF要加油呀!!

引用:
原帖由 siuyueyee 於 2006-2-3 12:13 發表

我是打月姬 melty blood React先識Type-moon>睇月姬動畫>愛上type-moon>到op兄post Fate torrent>睇藍寧兄你的中文翻譯>我中晒fate毒....不能自拔>.<

不個我覺得睇中文翻譯加打Fate ...
但花上時間......10比1
一套24min既動漫...大約是Game內使用auto read的3~4小時...

Online game?
當然來個像寵物王online的
寵物王online:主人+寵物
Fate online:主人+使魔
最好加個情節
忠誠升到100
可以去推她
嘩哈哈哈~~~(暴走中)

「Fate/hollow ataraxia」 setup完之後佢好似要我再放第2隻cd咁既 = =?有無人解答到我~"~
係唔係要有上一個版嫁?

引用:
原帖由 knight173 於 2006-2-3 19:25 發表
「Fate/hollow ataraxia」 setup完之後佢好似要我再放第2隻cd咁既 = =?有無人解答到我~"~
係唔係要有上一個版嫁?
要免CD先玩到
要既話我呢個主題有

想問一下,這是不是一個單純對話和看圖片的Game= ="

引用:
原帖由 藍寧 於 2006-2-3 08:42 PM 發表

要免CD先玩到
要既話我呢個主題有
我意思係setup唔完啵?佢install完1隻之後好似叫我再放第2隻cd咁,跟住我按cancel本來install左果d都無左
係唔係應該有2隻cd的?

引用:
原帖由 siuyueyee 於 2006-2-3 12:13 PM 發表

不個我覺得睇中文翻譯加打Fate ...
其實Fate並不是一隻十分好玩的遊戲,其出色的地方是故事、設定、人物等等......所以,如果沒有中文翻譯,相信都無乜人會鍾意的了......

其實Fate出動畫真的是十分感動,雖然不夠仔細(很難完全交待),但已經十分不錯的了。起碼會吸引到更加多人會知道有此巨作。

thx

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆