上一頁下一頁
發新話題

再度重遇他 2.0 《第三十八章 ~ 結束三角? 》

收藏  |  訂閱
311  19.8k

少出現嘅我,都入嚟支持一下sasa先,睇到你咁寫,我都覺得Moses應該唔會就走咗去,而Charles又真係捨得放你走?

引用:
原帖由 anthonychan 於 2019-7-13 11:39 PM 發表 查看引用來源
之後有無同Moses 一齊
而家就當然無啦

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-7-14 09:07 AM 發表 查看引用來源
少出現嘅我,都入嚟支持一下sasa先,睇到你咁寫,我都覺得Moses應該唔會就走咗去,而Charles又真係捨得放你走?
Give師妹,好耐無見呀!好掛住你呀!😘

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-14 12:56 PM 發表 查看引用來源

Give師妹,好耐無見呀!好掛住你呀!😘
我都好掛住你哋㗎,所以宜家有時間都會上嚟探吓你哋,同睇吓你哋嘅update,我唔介意你私底下話我知你哋到底之後發展成點㗎

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-13 10:40 PM 發表 查看引用來源

無腹肌既?
我已經覆左妳機,但我聽講我唔夠肉,要再上肉先可以增肌.
真係漫漫長路......HAHA

好內無入黎 終於有sa姐新野 ,等妳update la ...support^^

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2019-7-14 03:52 PM 發表 查看引用來源

我都好掛住你哋㗎,所以宜家有時間都會上嚟探吓你哋,同睇吓你哋嘅update,我唔介意你私底下話我知你哋到底之後發展成點㗎
其實第一章都已開估之後重遇既係Moses,係細節就要大家俾d耐性慢慢睇,我太長氣又寫得慢😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-7-15 02:51 PM 發表 查看引用來源

我已經覆左妳機,但我聽講我唔夠肉,要再上肉先可以增肌.
真係漫漫長路......HAHA
加油呀,記得練完上來post張相睇睇

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2019-7-15 03:35 PM 發表 查看引用來源
好內無入黎 終於有sa姐新野 ,等妳update la ...support^^
多謝師兄支持

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-7-16 03:13 PM 發表 查看引用來源

加油呀,記得練完上來post張相睇睇
好似妳呢張,影對腳下嘛??:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆