上一頁下一頁
發新話題

淫女事件簿(20/05已更新14頁)

收藏  |  訂閱
203  48.6k

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-4-24 04:16 PM 發表 查看引用來源

做做下無得做,
係咪好失落呢?😁
:smile_47:係吖…念起都好想繼續…

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-24 12:33 AM 發表 查看引用來源
普通既高潮性愛(1)

前日大絲去完旅行番黎就w7我問我幾時得閒,我立刻就同佢講今日朝早,佢竟然應承我,就到時間我真係超開心。大絲係我其中一個番食咗幾次既sp之一,佢亦係我唯一一個做咗幾次都無寫出黎既人之一,原因係我哋做得耐都比較普通。

大絲今日約咗我10點係油麻地等,我就遲咗少少好彩佢無嬲。
今日真係超熱,上到房就各自除哂衫,涼陣冷氣先,大絲見我除哂就企我後面先掃下我背再摸我 ...
睇到我都硬埋... :smile_13:

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-24 09:34 PM 發表 查看引用來源

:smile_47:係吖…念起都好想繼續…
師姊有冇興趣玩多p😎

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-24 01:52 PM 發表 查看引用來源

我都想…
咁師妺又會不會著高跟鞋?

引用:
原帖由 hin0116 於 2019-4-25 09:56 AM 發表 查看引用來源

師姊有冇興趣玩多p😎
接受吾到多p

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-4-25 01:11 PM 發表 查看引用來源

咁師妺又會不會著高跟鞋?
我怕pk

引用:
原帖由 影姬 於 2019-4-25 02:23 PM 發表 查看引用來源

接受吾到多p
師姊有冇興趣慢慢了解下

10.普通既高潮性愛(2)
尋晚同大童玩完番到家竟然連玩具都吾洗玩,幾驚今日會無性興食依餐,點知今日起身就要用按摩棒興奮咗一次先,有時念自己係米真係咁大食。

今日朝早約咗大圭,係九龍維景,用app訂10到6都幾底,我中意玩耐啲好多時係因為想玩下訓下,訓果時比人特然插入,好好強姦感。
囉咗房之後,我們傾下計,由於今日真係好熱,上到黎大家都有汗,本身念住沖個涼先,但見傾下傾下無咁大汗就無。
我見傾得咁上下,就比較主動咁係大圭後面攬住佢,問佢覺得自己大吾大,佢話自己摸下睇下先知架,之後就訓咗係度。
我除咗大圭條褲同底褲,就見到一條巨龍係我前面,雖然見過比佢大既巨龍,但可能大圭傾過2次phonesex 個感覺吾同啲,立刻就放個口埋去。
大圭係比較粗,長度岩岩好比個口多少少,成支含吾哂用條脷去lam埋含吾到既位,不過馬眼無咩水,大圭可能吾夠興奮,但我含緊佢既時候就好興奮,感覺到下面己經濕濕地。
含多幾下大圭己經伸去渣我仲波,我已經吾想再等,放咗口,除咗褲,用濕咗既下面黎磨大圭條巨龍,龍頭係我豆豆位點下點下,我好想佢插我吖!

大圭講咗句「你下面濕哂啦」
我話「我想你插我吖」
之後我就騎前小小,用龍頭係我小穴磨下磨下咁,依個時候大圭電話響,我以為佢會聽電話,點知佢話吾洗理,我知道大圭已經準備好插我啦。
我捉住大圭條巨龍插入我小穴,當我想一下坐洛去大圭托住我,慢慢咁上下上下咁坐洛去,一洛到最底,我就
叫咗出黎,不過吾知做咩,今日想要既沖動特別強。
我係咁騎係上而上下咁旭,大圭都比我騎到有呻吟声,聽到對方有回應我就更洛力。
就係我洛力咁旭既時候,大圭既手就伸上黎除我bar扣,隻手係咁渣千個波,大圭一渣洛黎,我就夾一夾佢條巨龍,夾到自己都打晒震。
大圭問我「做咩震晒既」
我話「好入吖」
之後大圭轉我訓底,再男上咁插我,我又再一次hi到升天,不停咁「吖…吖…吖」野都講吾到,只係感覺到又粗又大又硬既巨龍係我陰道出入帶我飛天咁,終於巨龍吐出佢既精液。
就係完事之後大圭收到公司電話,佢又要走啦。
就係咁,我自己一個留底係酒店過咗半日。

師姐真係好淫 大圭走左有冇自己diy

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆