上一頁下一頁
發新話題

大膽還是淫娃? 只差一線:)

收藏  |  訂閱
180  35.9k

引用:
原帖由 90sbitch 於 2019-4-8 11:30 PM 發表 查看引用來源
咁陰功:smile_30:
不過我想再陰功一下, 甚至幾下😁

引用:
原帖由 90sbitch 於 2019-4-8 11:29 PM 發表 查看引用來源
唔會 暫時無咩興趣:smile_13:
咁你對乜嘢有興趣先?🤔

引用:
原帖由 90sbitch 於 8-4-2019 11:30 PM 發表 查看引用來源
係真唔係呀:smile_30::smile_30:
好肯定一定係,除非唔係🤪唔係個個都唔叫係男人啦

以前我成日上黎呢道,識左一班朋友,後來拍拖之後都好少再上黎引版。
今日突然興起,第一條標題即係你呢個POST 已經吸引到我打開,一睇不得了, 單睇文字已經內心果隻猛獸又再次甦醒,跨下的巨龍也完全勃起。
原本我計劃好2日後向女友求婚,戒子,場地,花,都準備好。
但係我睇完呢篇文後...我發覺自己未想結婚

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 9/4/2019 02:33 AM 發表 查看引用來源
以前我成日上黎呢道,識左一班朋友,後來拍拖之後都好少再上黎引版。
今日突然興起,第一條標題即係你呢個POST 已經吸引到我打開,一睇不得了, 單睇文字已經內心果隻猛獸又再次甦醒,跨下的巨龍也完全勃起。
但係我睇完呢篇文後...我發覺自己未想結婚 ...
咁就唔好住啦😂

引用:
原帖由 blumunite 於 2019-4-8 11:32 PM 發表 查看引用來源

不過我想再陰功一下, 甚至幾下😁
有無咁自虐呀師兄:smile_30:

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-4-9 12:51 AM 發表 查看引用來源

咁你對乜嘢有興趣先?🤔
慢慢就會了解我喜好:smile_30:

引用:
原帖由 叮叮DONDON 於 2019-4-9 02:06 AM 發表 查看引用來源

好肯定一定係,除非唔係🤪唔係個個都唔叫係男人啦
又好似有d道理

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2019-4-9 02:33 AM 發表 查看引用來源
但係我睇完呢篇文後...我發覺自己未想結婚 ...
咁嚴重講下笑好喇

引用:
原帖由 dicks0n 於 2019-4-9 02:48 AM 發表 查看引用來源

咁就唔好住啦😂
寧教人打仔 莫教人分妻:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆