上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#30 - 單身日誌3 ( P1,10 )

收藏  |  訂閱
3.2k  28.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 05:08 PM 發表 查看引用來源

算命果位講我無咁多命,下回俾數字兄你接力呀下.:smile_30::smile_30:
哈哈,我寫晒喎… 好難諗重有乜未寫。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 04:57 PM 發表 查看引用來源

OKOK.見係妳,未寫好都俾左妳先.
我俾返Lucy妳喇,唔同妳爭.:smile_43::smile_43:

這種感情發展模式,係呢度已見慣不怪,試問個男仔女仔係好,點會唔一早俾人認左頭,而係呢度暫時性無拖拍,可能係同香港果位仲玩緊長途,但寂寞既心情實在難以持久,而如果無上述情況又仲係available單身得既好野,實在少之又少……..而且好野未有人要通常事必有因,而在我眼前,就有 ...
我好鐘意Mandy,我想追佢

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-13 05:27 PM 發表 查看引用來源

咩係現實中嘅一千零一夜?
拍拖嗰陣有次去書展買了一千零一夜套書,諗住每晚和女朋友講電話就讀一篇,三年幾就讀完。點知斷斷續續,由未結婚讀到結左婚,最後用了超過十年。

古仔裡面沙哈札德講完一千零一夜就仔都生埋… 哈哈。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-13 05:39 PM 發表 查看引用來源

佢有男朋友喎… 要硬碰…

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-13 05:39 PM 發表 查看引用來源

佢好型架,有主見,同佢傾計,好爽,因為佢明女人心,更知男人蠢乜Q.
我印象中佢男友係高大有款,但只冧佢一個,就知佢叻.

好精彩嘅故事^^

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-7-13 05:41 PM 發表 查看引用來源

佢有男朋友喎… 要硬碰…
呢d事要智取,不能硬碰

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-7-13 05:46 PM 發表 查看引用來源
好精彩嘅故事^^
師兄,多謝你既讚賞,但我貪心想問句,精彩係邊先?HAHA...........我問你驚未?:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-7-13 05:40 PM 發表 查看引用來源

拍拖嗰陣有次去書展買了一千零一夜套書,諗住每晚和女朋友講電話就讀一篇,三年幾就讀完。點知斷斷續續,由未結婚讀到結左婚,最後用了超過十年。

古仔裡面沙哈札德講完一千零一夜就仔都生埋… 哈哈。 ...
師兄你好浪漫.....

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-13 05:55 PM 發表 查看引用來源

呢d事要智取,不能硬碰
貪心,問我拎完Lucy,點知要埋Mandy.
咁Sylvia要唔要?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆