上一頁下一頁
發新話題

阿BU的性愛回憶錄 (文+相P.1/P.8/P.13/P.16/P.19/P.24

收藏  |  訂閱
378  46.9k

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-29 12:16 PM 發表 查看引用來源

164cm,150lbs,長期比人笑金剛芭比!所以一個暑假恨恨地減落去!
:smile_o06:請問點減架? 好好身材呀, 教下我呢個小肥妹啦!
睇你編文, 都諗起我既第一次.......當然冇妳咁正, 真羨慕:smile_o05:

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 11:41 PM 發表 查看引用來源
自從同Dean試過第一次之後,我地正式一齊咗幾個月。由於大家都有Roomates好多時都唔方便係大家屋企過夜,所以我地一有假期就會選一個地方渡假。

大家都應該有聽過Working Holidays嗎?當年有幾個女同學黎咗澳洲, ...
好正喎, 睇到濕濕地添:smile_o05:

引用:
原帖由 appleapple999 於 2018-5-1 04:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06:請問點減架? 好好身材呀, 教下我呢個小肥妹啦!
睇你編文, 都諗起我既第一次.......當然冇妳咁正, 真羨慕:smile_o05:
你PM我呀⋯⋯

引用:
原帖由 appleapple999 於 2018-5-1 04:51 PM 發表 查看引用來源

好正喎, 睇到濕濕地添:smile_o05:
咁早就濕,留夜晚啦,哈哈~

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-1 04:52 PM 發表 查看引用來源

咁早就濕,留夜晚啦,哈哈~
哈哈, 反正而家屋企冇人, 日頭/夜晚冇所謂啦!:smile_o15:

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-1 04:52 PM 發表 查看引用來源

你PM我呀⋯⋯
哎呀! 我未有得pm 人住, 等我積極儲下分先。
睇引版問減肥:smile_30:

引用:
原帖由 appleapple999 於 2018-5-1 05:01 PM 發表 查看引用來源

哎呀! 我未有得pm 人住, 等我積極儲下分先。
睇引版問減肥:smile_30:
我夜小小Pm你留Contact比你呀,一齊減肥加油💪🏻

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-1 05:35 PM 發表 查看引用來源

我夜小小Pm你留Contact比你呀,一齊減肥加油💪🏻
:smile_o09:

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-1 02:25 PM 發表 查看引用來源

師姐你身材咪仲好,我都有睇你啲Post :)
佢地點睇點諗唔緊要啦,我都唔會覆!只係覺得好好笑,自稱「有錢有學識個樣中上,可以afford酒店開房」點解要淪落到PM我姐LOL
竟然?我自從俾人質疑我寫既野係咪真既之後就無咩心機寫
我最近都有睇番自己舊時d post,真係同而家完全唔同風格
最常收到既pm,通常都自稱有車有樓有學識,心諗你有咩都唔關我事,真係有車有樓又點會無女埋身?就算無都有錢去搵性工作者,洗鬼係度想食免費餐。有學識既人亦唔會話自己有學識囉
師姐要小心俾人偷相,我試過俾人偷相,仲話我係中學生出黎做(我明明就大學,吹水都吹好d

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-1 02:01 PM 發表 查看引用來源
男人唔明白我地只係想分享
唔通平時捉住個friend講自己D性史咩?
淫底都唔代表會隨便約炮架......
真係同fd講都係好流於表面,唔會講好detail,同埋唔會分享自己玩得有幾癲
有智障覺得著得少=想俾人望=淫底=想俾人屌
其實著得少純粹係怕熱同自己舒服
淫底都唔係日日都掂得,無岩既對象寧願唔要或者食自己好過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆