上一頁下一頁
發新話題

曾經最愛的Partner #1,#156, #164(完)

收藏  |  訂閱
172  13.8k

引用:
原帖由 Kmru 於 2018-3-14 04:30 AM 發表 查看引用來源

咁呢d野都係順其自然啦。岩傾既自然會留低😀😀
無錯,就算齋吹水都要睇下岩唔岩咀型啦

引用:
原帖由 patrick.c 於 2018-3-14 03:51 PM 發表 查看引用來源

邊個頭先哈哈
唔知你喎

引用:
原帖由 晚間野生的湯圓 於 14/3/2018 19:53 發表 查看引用來源

好呀好呀!多謝你呀!
你病好啲未啊?
放工早啲番屋企抖下

引用:
原帖由 Fayen 於 2018-3-14 08:31 PM 發表 查看引用來源

你病好啲未啊?
放工早啲番屋企抖下
食緊藥架喇,但仲係咁咳
我日日都準時收工既,過兩日應該無事掛

引用:
原帖由 晚間野生的湯圓 於 14/3/2018 22:59 發表 查看引用來源

食緊藥架喇,但仲係咁咳
我日日都準時收工既,過兩日應該無事掛
咳係最難好亦係最辛苦
除咗咳醒仲會咳到瞓唔到
分分鐘仲會嘈醒其他人
羨慕師姐日日都可以準時收工

G先生佢果時本身有個女朋友,但從來無做愛,因為佢女友係處,想結婚先。但佢女友唔係香港人,試過去註冊,結果註唔到,因為佢證件上寫左已婚。Anyway,我都只係聽完就算,總之佢地只會星期日先有時間見啦。佢地有時會出街,有時就會租間酒店過一日。因為佢女友九點就要交人,所以佢夜晚會自己一個係酒店過夜,第二朝再返工。

我知道左佢呢個模式之後,我成日都同佢講,佢夜晚寂莫的話,可以搵我架。因為果時其實都已經開始鐘意左佢,所以成日都會想去痴住佢,成日都想見佢多啲,諗盡辦法都要比多啲時間去同佢一齊。結果有一晚,佢又係自己一個係酒店房。我同男友拍完拖早左返屋企,就同佢講我而家過去搵佢。佢好似有啲驚訝,但又好似有啲開心咁。問左佢搭乜車最快去到,我就即刻衝出門口飛奔去搵佢loo。

夜晚啲車特別快,大半個鐘就到左。落車唔見佢,就一直向酒店方向行。行到一半見佢望住地下,我就企係佢面前同佢講,乜咁慢架。佢成個人嚇一嚇,原來佢見唔到我。然後佢就拖左我上房loo。一閂門佢就車左埋黎。之前講過佢好鐘意攬住人,我比佢攬到實一實,同埋又不停kiss緊無停過。錫左好耐,之後我話我趕住出黎未沖涼,所以就走左去沖涼loo。

沖完涼,真空著左件吊帶連身睡裙就出去上床諗住攬住瞓覺。哈哈。當然,點會咁快就訓呢,因為重點而家先開始。佢又攬住我黎錫,錫到咁上下,我隻手咁得閒,就游走左去G先生既小弟弟度喇,發現佢都開始硬崩崩喇。佢都開始除埋我條裙,開始錫我既小雙峰。由於我都幾敏感,比佢錫到我個人軟晒又想要。於是我就爬左去床尾,諗住服侍返下佢,同佢小弟弟玩下。我覺得我既口技應該唔算差既,話晒都訓練有素。我聽到佢都發出舒服既呻吟聲。呢種咁鼓勵性既聲音,我就更加落力啦。之後我見差唔多就爬返上去一野錫返落佢個咀度,嘻嘻嘻嘻,我最鐘意就係咁。然後佢就同小弟弟著衫loo。好攪笑,佢話自從識左我之後,佢隨身都會帶定啲domdom係身,唔知講真定假,哈哈。

佢插入既每一下我都好舒服,可能因為對呢個人有左感情,令我更加enjoy每一下插入。我見佢都努力左一段時間,我就話比我係上面試下。我騎左上去,好努力咁un,想佢慢慢享受我帶比佢既感覺。同一個有感覺既人做愛,真係好正架,試過就會明。佢見我努力到有啲攰,佢就話用返男上女下啦,佢知我鐘意男上女下多啲。我鐘意一路插一路咀不停,唔需要講任何野,但就知道大家都想令大家舒服同開心。一直男上女下到我黎左,之後佢自己又努力加快速度到射埋。佢都無拎返出黎住,繼續攬住享受埋啲餘韻先捨得分開。運動完沖個身就真係訓覺loo,因為第二朝大家都要返工。

第二朝起身,morning q埋先沖涼check out食早餐返工。本來我以為可以keep耐啲,有多幾次咁樣既過夜機會,但到頭黎只係試左一次。大家都係咁樣衝動左一次ja。而家再無機會loo。不過就係得一次,所以先會咁印象深刻。

ps…我pm唔係用黎搵sp/sl架,各師兄唔洗留wechat比我,我唔會搵你地架。吹水另計。

往事如煙

往事只能回味

既然有緣冇份嘅 過去由得佢過去 曾經開心過就好
師姐病好未啊?

引用:
原帖由 Fayen 於 2018-3-17 12:31 PM 發表 查看引用來源
既然有緣冇份嘅 過去由得佢過去 曾經開心過就好
師姐病好未啊?
仲未呀,仲差少少,食埋啲藥應該會好掛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆