上一頁下一頁
發新話題

我的經歷 (#1, #2, #3, #4, #5, #45, #46, #155, #156)

收藏  |  訂閱
186  33.1k

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-12 03:50 PM 發表 查看引用來源

就係鐘意呢樣:細緻又純情
純情真係扮唔返..

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-12 03:50 PM 發表 查看引用來源

無既,無得番轉頭,過左去就係過左去
但總會覺得以前可以做好D,無論咩事都係
人生就係咁啦... 過左去諗返轉頭...
特別唏噓

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-12 08:31 發表 查看引用來源

純情真係扮唔返..
就係
所以先再難能可貴

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-12 05:13 PM 發表 查看引用來源

就係
所以先再難能可貴
都岩...
不過既然過左去追唔返
咪focus 響現在

我諗各位有經驗既師兄師姐都知道,有時有D 經驗好奇妙,響你乜都未試,乜都唔識,就會覺得好驚既時候, 你會乜都唔敢,諗住大大膽膽試左一次,之後就唔會有下一次。但係到左你試過一次,就會發覺,有得一次就忍唔到要第二次。

我同初戀女友既性生活,就係響咁既情況下發生。

經過左第一次誤打誤撞咁插左入去,大家都好似打開左個制。我唔敢講日日都搞,但係差不多一星期都有成三,四日。因為果時讀緊中學,放左學屋企冇人,就會一齊上左屋企。搞野好似變左指定動作,但係留意既係,雖然我初戀女友已經唔再係處,但係個人依然係怕怕醜醜。你叫佢幫你含,佢唔會介意,你要摸佢錫佢,佢都唔會抗拒,就算係你要插入,佢都會好配合你。但係令人有保留既係,佢唔會有主動。

所以雖然我地成日都做,我都好HIGH,但係總係爭D 野咁。當然果時冇咁多經驗,又係初戀,邊知咁多野吖。同佢咁密既性關係一直維持。直至有一次放學,岩岩返左屋企,都未開始話要搞野,我仲記得我響廁所,佢幫我含緊既時候,就已經聽到開門聲。原來阿媽果日早左返。好彩既係佢乜都睇唔到,淨係知有個女同學上左黎,唔好彩既係經過依次,佢再唔敢上黎,就算上黎都唔敢搞野,因為怕又撞破。

講左好多無謂野,講返正題,返唔到屋企,咁我地又點解決呢?結果我地揀左響學校。

咁當然,響學校我地冇咁大膽真係搞野,不過每次LUNCH 我同佢都唔會點食野,又或者好快就食完,跟住就上左學校既頂樓D 樓梯位。記得開頭果時大家都係正正經經咁坐下傾下計,但係大家都知道,搞過野既情侶,響冇人既時候仲點會可以正正經經傾計吖。望住著住校服既佢,我好不期然咁攬住佢,初頭仲係好輕輕咁KISS 下,慢慢就變左濕吻。(容許我又講下,依個女友係我咁多個經驗中,KISS 得最唔好既一位,當然,果時我同樣係唔係咁識既)加上佢都唔係第一次,加上因為冇得再響屋企搞野,所以一KISS 左就一發不可收拾咁。

響學校既後樓梯,仲著住校服既兩個中學生,成個畫面同拍AV既情節真係差無幾。果時都唔知點解自己咁大膽,好似完全唔怕俾人知咁。我開始搓佢個胸,之前都提過,其實佢身材好一般,但係由於地方唔同,一切都變到好剌激。慢慢我伸左隻手入佢校服入面,佢都開始進入狀態。慢慢地,佢對手Q 住我條頸,我都慢慢由搓波向下進發。伸到入佢裙底,真心不得了,已經濕晒。雖然唔會話濕到底褲都透晒,但係都見到一灘水積。不過我都講左,因為地方響學校既樓梯頂,雖然我有一刻試過可唔可以幫佢用口,但係企響度似乎冇乜可能,結果只係開始用手指慢慢插,最記得既係,每次手指一入去,佢雙手都會突然捉實我,開頭一隻手指,捽下佢個陰唇口,等佢D 水流到我手指都濕晒,跟住再慢慢插入,試左幾次,佢更加進入狀態,開始有D 呀。。呀。。。呀。。。。咁既聲發出,雖然好細聲,但係都係好大既鼓勵。

慢慢地,我隻手濕到手掌都FEEL 到,佢雙手依然攬到我實一實,見到佢既反應,我慢慢由一雙手指變左用兩隻手指。慢慢插入既時候,佢直頭成個頭昂後,好大聲咁呀左一聲,果下叫聲我到而家都記得,感覺就好似佢好耐冇試過俾野充滿自已一樣。雖然兩隻手指唔算好粗,但係對岩岩破左處既佢黎講,兩隻手指已經係每二粗既野進入佢既身體,到底係咩感覺呢?可能係師姐們先可以身同感受。

我KEEP 住用兩隻手指插佢,佢開始放鬆左個人,叫聲都慢慢大聲,我不停咁用手指插佢,佢D 水不停咁流出黎,間中仲用隻濕晒既手指去捽佢粒的,隔左一陣,佢當場成個人震晒,成個人趴左落我度軟晒咁透大氣,果下我估佢應該到左。

隔左一陣,佢清醒返,成塊面都紅卜卜,我講過佢既樣係一般,但係十幾歲既少女,岩岩高潮完既樣,有邊個會覺得唔吸引。

佢見我搞到佢咁HIGH,佢好自動波咁伸隻手過黎,隔住條校服褲捽我碌野。講真,都唔駛點捽啦,摷佢果時我已經硬晒。不過俾佢捽我碌野,又上上下下咁摸,我又硬多幾錢重。再加上響學校既範圍,佢又係第一次咁主動捽我,我更加覺得HIGH。我笑笑口咁錫左佢一啖,再哄埋佢耳邊慢慢吹氣,佢又打左個震,然後我細細聲同佢講,你幫我含住佢啦。

聽完我講,佢既眼神好似著左迷咁,唔知係咪我頭先插得佢舒服?佢依一刻既樣係完全順服。我慢慢除左褲頭鈕,拉低條褲鍊,佢眼碌碌咁望住我,幫手又唔係,唔幫手又好似企響度唔知做好,好尷尬咁睇住我解放佢出黎。我碌野佢唔係第一次見,但係佢今日望到實一實,好似好期待佢,好掛住佢咁。佢伸隻手出黎捉住佢,慢慢幫我CHOK,經過一段時間既調教,佢既手勢係好左好多。

我響佢耳邊講:跪低幫我含。佢好似接到指令咁,跪低左,伸條脷出黎由底脷到上個頭度,不停咁來來回回,好徹底咁服侍緊我,重申一下,當時我響學校範圍,有個著住校服既學生妹跪響度用口服侍自己,果個興奮程度,真係好剌激難忘。脷左一陣,佢開始含住我,慢慢前前後後,又用條脷舔個頭,真係好剌激。將我響依段時間教佢既野,第一次好主動,好認真咁做返晒出黎。講真,真係好HIGH 好正。不過講真吖,果時我仲年輕,真係好難咁快射出黎。

我諗大約十分鐘左右啦,始終學校地方,我見仲未有射既感覺,我叫佢放開手,我自己捉住碌野,對住佢打,到差不多要射既時候,我再叫佢含住我。完成左第一次響學校既口爆。。。可能佢果日真係好滿足,臨尾見到我有D 精尾仲幫我啜多兩啖,HIGH 到我成個人縮一縮。

唔駛問既係,唔方便既學校地方,佢自然係吞晒落肚。

有機會講下去旅行既經歷

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-12 04:31 PM 發表 查看引用來源

純情真係扮唔返..
過去了,就回不了過去
最難扮就係純真

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-1-12 10:40 PM 發表 查看引用來源

過去了,就回不了過去
最難扮就係純真
係呀,有D 見過,知道左既野,好難扮返唔知同未見過

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-12 10:07 PM 發表 查看引用來源
慢慢地,我隻手濕到手掌都FEEL 到,佢雙手依然攬到我實一實,見到佢既反應,我慢慢由一雙手指變左用兩隻手指。慢慢插入既時候,佢直頭成個頭昂後,好大聲咁呀左一聲,果下叫聲我到而家都記得,感覺就好似佢好耐冇試過 ...
這校園  這班房  這走廊  這禮堂
真係有太多回憶

引用:
原帖由 J_ckh 於 2018-1-12 09:42 發表 查看引用來源

都岩...
不過既然過左去追唔返
咪focus 響現在
的確係
但最初見番好多野成日諗以前

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆